Р.Ф. КЕНЕДИ И УЛОГА ХЕРБИЦИДА АТРАЗИНА У ПРЕТВАРАЊУ МУШКАРЦА У ГЕЈА

0

foto: AP

Новопечени претендент за кандидата америчке Демократске неотроцкистичке странке на председничким изборима следеће године, Роберет Ф. Кенеди, или како га скраћено зову Р.Ф.К. (Ар-еф-кеи), је ту своју нову функцију схватио веома озбиљно и одговорно, али се ни једног тренутка није одрекао и друге, за њега исто тако важне функције, а то је чланство у оној групи Дванаест величанствених дезинформатора  (Disinformation Dozen).

Стога користи сваку прилику да се јавности обраћа у том двоструком својству, пошто она прва кандидатска функција неће вечно трајати. Јер, те дезинформације, по којима се и прославио, имају далеко већу тежину када их изговори и као званични претендент за кандидата Демократске неотроцкистичке странке на изборима за председника једне тако угледне државе као што су УСА.

Р. Ф. Кенеди

Пошто је Ар-еф-кеи поред тих функција и оснивач и главни шеф непрофитне организације Children’s Health Defence, онда се чини сасвим природним да је и на том пољу заштите здравља деце наставио да шири дезинформације. Ради присећања није на одмет напоменути да он већ скоро двадесет година упозорава на галопирајући пораст учесталости аутизма код деце, узрокованог живом и још неком токсичним супстанцама које су деценијама присутне у дечијим вакцинама. Недавно се придружио Алексу Џонсу, још једном окорелом дезинформатору, који је још 2015. године тврдио да због флуора из воде која се користи за пиће жабе постају „гејови”. Њих двојица су се сада сложили да од флуора из пијаће воде не постају „гејови“ само жабе, него и деца.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Међутим, у недавном разговору са Канађанином Џорданом Питерсоном, такођер познатим дезинформатором, који задаје итекакве главобоље тамошњим нацистичким властима, Ар-еф-кеи је отишао и корак даље. Њих двојица су се сложили да данашња деца пате од анксиозности и осталих менталних проблема, које су досада мучиле само одрасле, али и склоности ка мењању пола и накажењу сопствених тела, и то не само због притиска који на њих врше припадници ЛГБТ култа, него се опредељују за то чак и добровољно.

Прочитајте још:  Митинг содомита у Варшави (видео)

Постоје многи разлози због којих деца постају лак плен поменутих култиста. Један од тих разлога је присутност разних токсичних супстанци у појаћој води, а највише флуорида. Те хемикалије, утврђено је у независним истраживањима, мењају поједине функције дечијих мозгова, тако да их је онда лакше преварити и убедити да поверују у било шта, а у том случају ради се у убеђивању да треба да обавезно мењају пол.

Ар-еф-кеи је у том разговору са Џорданом Питерсоном отишао, као што је речено, и корак даље предочавајући резултате најновијих истраживања, према којима хербицид атразин, такођер присутан у пијаћој води, може потенцијално да изазове полне поремећаје у људским организмима. Он се позвао на чланак објављен у часопису Scientific Americanу којем се тврди да поменути хербицид, уколико се нађе у води за пиће може да код животиња, а можда и људи, који ту воду пију, вештачки изазове не само хомосексуалне склоности, него и остале  полне поремећаје.

У том чланку се наводи податак да се у Сједињеним државама годишње за сузбијање корова у пољопривредној производњи употреби 36,000 тона тог белог праха атразина. А оно што је још важније је податак да је тај атразин пронашао пут до атмосфере, одакле кроз кише пада на читаву територију Сједињених држава, дакле и на локалитете који су удаљени од места где се у пољопривреди примењује. Атразин је пронађен у кишама које падају на локацијама удаљеним чак 1.000 километара од тих места. Али оно што је најважније је да је атразин пронашао пут и до пијаће воде.

Потенцијална опасност од уношења те хемикалије у организам може се на најбољи начин сагледати из резултата једног експеримента обављеног на угледном  Универзитету Беркли у Калифорнији, који су објављени 1. марта ове године у научном извештају Proceedings of the National Academies of Sciences, а који су пренети у том чланку Scientific American-а.

Прочитајте још:  Двоје оболелих од ковида 19 у Јужној Кореји излечено плазмом

У том експерименту узето је 40 мужијака једне врсте афричке жабе (Xenopus laevis) и држано у амбијенту са водом у којој је додат атразин у концентрацији 2.5 делова по милијарди, што је далеко испод дозвољене, коју прописује Environmental Protection Agency (EPA), америчка дражавна агенција овлаштена за успостављање дозвољених нивоа разних хемикалија.

Након три године боравка у тој средини већина мужијака је потпуно изгубила обележја мужијака, то јест мушкост. Тачније, 30 од 40 жаба је било „хемијски кастрирано” – изгубили су репродуктивно понашање својствено мужјацима, затим анатомске карактеристике мужјака и на крају способност стварања сперме, дакле изгубили су потпуно способност репродукције. Док су се четири мужијака потпуно преобразили у женке. Дакле извршена је она такозвана „трансџендер” трансформација без помоћи застава дугиних боја и агресивне ЛГБТ пропаганде. Та четири бивша мужјака претворена у женке су се касније парила са стварним мужјацима и била способна да производе потпуно исправна јаја за оплодњу. На крају експеримента само четири жабе мужјака су одолеле описаном утицају атразина и остале мужјаци.

У том чланку је цитиран Тајрон Хејс (Tyrone Hayes), који је учествовао у том експерименту. Он је изјавио да је утврђен биолошки механизам по којем је извршена та трансформација. Кључну улогу том процесу игра протеин ароматаза који утиче на стварање женског хормона естрогена. Та чудесна хемикалија атразин стимулисала је стварање тог протеина ароматазе код жаба мужјака а самим тим и стварање естрогена, то јест претварање мушких гонада у јајнике. Вероватно је од количине створеног естрогена зависило да ли ће мужјаци бити претворени у бесполна створења или се потпуно преобразити у женке, као што се десило код она четири заморца.

Прочитајте још:  УХВАЋЕН У ЛАЖИ? Иван Ивановић тврди да му је брат отпуштен из "Ер Србије", из компаније одговарају: Он никад није ни радио код нас

Закључак

Резултати тог експеримента са жабама могу послужити као одговор на оно питање, ко ће правити, а ко рађати децу из оног експеримента са биљним уљима на који је скренула пажњу докторка Шана Сван паничним упозорењем да ће до 2045. мушкарци изгубити способност производње сперматозоида. Јер, у овом експерименту су ипак четири жабе одолеле ефекту атразина. Тако да би у тој футуристичкој пројекцији ипак на крају у океану женки остало можда нешто мало мужјака са сачуваном мушкошћу, способних да их оплођавају, наравно уколико оне то буду желеле, и уколико се чувају оних пталата и ксеноестрогена из биљних уља.

Онима који ће на све то можда рећи: „Па то су ипак само жабе, то нису људи”, могло би се одговорити: „Будите стрпљиви, експеримент на људима је у току!”

Милован Шавија / Седма сила

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *