Шиптарска пропаганда ради пуном паром:Курти позвао папу да посети лажну државу “Косово”

2

Аљбин Курти (EPA-EFE/Kenzo Tribouillard)

Поглавар Римокатоличке цркве, папа Фрања примио је јуче у Ватикану лидера шиптарских сепаратиста са Косова и Метохије, терористу Албина Куртија.

Курти је, током сусрета с папом, рекао да је тзв. Косово опредељено „за мир, дијалог и сарадњу”.

 

Са папом Фрањом Курти је разговарао и о делу и наслеђу Мајке Терезе.

Курти, који је у првој посети Ватикану, позвао је папу да посети тзв. Косово, саопштили су из кабинета премијера привремених приштинских институција.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како се наводи у саопштењу пиштарских сепаратиста о Куртијевој посети Светој столици, Курти ће се поред папе Фрање састати и са државним секретаром Свете столице кардиналом Пјетром Паролом, преноси Танјуг.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Шиптарска пропаганда ради пуном паром:Курти позвао папу да посети лажну државу “Косово”

  1. KOJA NELJUDSKA PONAŠANJA KURTIJA I MENTORA MU SA ZAPADA?!

    Kako se odvijaju stvari na KiM i priprema sastanka Vučića i Kurtija u Briselu nastavlja se nebuloza od ranije, a u organizaciji Mirposlava Lajkača i njegovih satelita i pokrovitelja. Za nedela Šiptara okrivljuju se Šiptari i Srbi podjednako, a ovi drugi nemaju, ama baš, nikakvu zaslugu. Kada Kurti ne bi imao podršku i savete svojih „gazdi“ sa Zapada trudio bi se da se reše problemi, a ne da se terorišu Srbi i da se nadzire njihovo proterivanje sa večnih svojih ognjišta. Terorisanje protoka robe i kamijona na graničnim prelazima od strane kosovske policije dovodi do problema snabdevanja robom kako Srba, tako i Šiptara. Vučićeva najava da neće ići u Brisel na razgovor sa Kurtijem je ispravna. Koliko je bilo razgovora u Briselu u toku ove godine, a bez ikakvih rezultata i pomaka. To Kurti ne radi sam već uz pomoć onih koji ga podržavaju savetodavno, politički i ekonomski, a uspešno rade protiv Srba i Srbije. Za sada ne zaziru se znaci rešavanja ovih problema, već se produbljuju. Ovo što pričaju nebuloze koje greške pravi Kurti je samo bacanje pepela u očima Srba i rukovodstvu Srbije.

  2. Па ствари су ишле овако ,
    Неко је назвао Куртија , папа Франциско није јер му је то испод части али је то урадио неко из његове свите , и рекао му да позове папу. Франциско ће доћи на наше свето Косово и Метохију да дигне ногу и обиљежи територију као што је то урадио у Бањој Луци када је обиљежио Р. Српску. Само да напоменем да је и тада владао Додик. На , сада привремено окупирану , Републику СРБску Крајину се попишао уз помоћ гомиле издајника. Остајему једино Београд а кад’ дође у исти ту ће само мало да пишне јер је све остало , битно , већ обиљежио.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *