У Звечану опсада града од стране шиптарских терориста под пуном ратном опремом!

0

(Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Шиптарски терористи у Звечану тренутно покушавају да изведе нове отмице Срба, сазнаје “Косово онлајн”.

Главна улица у Звечану је блокирана са обе стране. Грађани су видно узнемирени, јер се одједном појавило више возила из којих су изашли специјалци и заузели положаје око зграда.

Покушај хапшења спроводе, претпоставља се, представници терориста у цивилу, док се возила специјалних јединица налазе на неколико раскрсница у Звечану, а два џипа су паркирана на раскрсници код бензинске пумпе. У њима се налази више припадника специјалних јединица са дугим цевима и пуном ратном опремом.

Готово истовремено са информацијама о акцији о тзв. косовске полиције у Звечану, мештани се јављају да је хеликоптер Кфора слетео је у Житковцу, у овој општини.

“Косово онлајн” незванично сазнаје да слетање хеликоптера није повезано са акцијом специјалних јединица Косовске полиције у центру Звечан, јер је лет био планиран раније у склопу редовних активности Кфора.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсећамо, данас је већ отет још један Србин. Специјалне јединице шиптарских терориста привеле су око 10 часова Ненада Орловића.

Вечерас се поводом ових хапшења огласио и Жозеп Борељ, шеф ЕУ дипломатије, који је истакао да се ескалација ситуације наставља и да су изузетно забринути због опасне ситуације на северу Косова и Метохије.

Вечерашња акција хапшења у Звечану уследила је након ове Борељове изјаве.

Припадници тзв. косовске полиције не дозвољавају да се приђе месту које је блокирано а нико од грађана не зна шта се дешава у непосредној близини њихових кућа и станова.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *