Ненаду Орловићу одређен притвор од 30 дана у шиптарском логору

1

Ненаду Орловићу који је у петак отет у Kосовској Митровици одређена је мера притвора од 30 дана, потврдио је за Kосово онлајн његов адвокат Небојша Влајић.

ЗБОГ НЕПОДНОШЉИВЕ ЦЕНЗУРЕ НА ЗАПАДНИМ ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА ПРАТИТЕ НАШ КАНАЛ НА ТЕЛЕГРАМУ!

Влајић је најавио да ће у понедељак поднети жалбу.

Шиптарски сепаратисти Орловића терети за нереде 29. маја у Звечану, али и присуство на барикадама у децембру прошле године.

Орловића су јуче отели припадници шиптарских терористичких јединица у Северној Митровици.

Што се тиче снимка који се појавио на друштвеним мрежама о поступању  према Орловићу, казао је да нема коментар јер га је видео тек кад се вратио из Приштине.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Од постављања албанских градоначелника у општине на северу Kосова, отето је до сада осморо Срба, а мештани Грачанице и Ранилуга јуче су протествовали због хапшења Драгише Миловановића.

Протести испред општинских зграда у Лепосавићу, Звечану и Зубин Потоку ушли су у 26. дан како би исказали своје незадовољство због присуства шиптарских терориста, наметања нелегитимних албанских градоначелника и неоснованих хапшења сународника која су се догодила у протеклим недељама.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ненаду Орловићу одређен притвор од 30 дана у шиптарском логору

  1. Ne moze se, nazalost, nigde procitati sta cini aktuelna vlast Srbije da iz siptarskog logora izbavi gradjana Republike Srbije i Kosova i Metohije Nenada Orlovica. Ovo je velika sramota onih koji treba da vode brigu o tim jadnim, obespravljenim gradjanima. Zasto Vucic, prilikom poseta Brislu ne zatrazi energicnu akciju evropskih pregovaraca sa kojima se susrece povodom problema na Kosovu i Metohiji? Treba im reci da ako oni odmah nista ne ucine za zaustave torturu prema Srbima da ce se obratiti Rusiji za pomoc, jer Srbija nema dovoljno vojnih resursa da bilo sta ucini za te ljude koje Kurti sa svojim satrapima terorise – a sta ce se tek tada dogadjati ako eventualno Vucic pristane da finalizira pregovore koje vodi sa EU, odnosno nemacko – francuski plan?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *