Путин: Издао сам наређење, наш одговор ће бити суров

1
путин казна, путин

Русији је потребно јединство и одговорни поступци, морамо да одбацимо све што подрива наше друштво изнутра, рекао је председник Русије Владимир Путин у обраћању у вези са покушајем оружане побуне.

“Сада се одлучује о судбини руског народа и потребно је јединство свих снага, потребно је одбацити било какве свађе током Специјалне војне операције”, нагласио је лидер Русије.

“Заштитићемо народ од свега па и од унутрашњег непријатеља”, казао је председник Русије и истакао да ће урадити све да заштити свој народ и државу.

 

Данас Русија води тешку борбу за своју будућност, бори против нацизма, “сва војна, економска и информациона машина Запада је усмерена против нас”, казао је председник. “Боримо се за живот и безбедност нашег народа, за наш суверенитет и независност. За право да буде и остане Русија – држава са хиљадугодишњом историјом”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Покушај војне побуне је нож у леђа, руске власти неће дозволити да се понови раскол у Русији и заштитиће свој народ, казао је.

“Као председник Русије и врховни командант, као грађанин Русије, учинићу све да одбраним земљу, заштитим уставни поредак, животе, безбедност и слободу грађана”, истакао је.

“Они који су подигли оружје издали су Русију, а оне које увлаче у ово молим да не понове кобну грешку и да направе правилан избор, да прекину са борбеним дејствима”, истакао је.

 

Оружане снаге Русије добиле су потребно наређење да неутралишу оне који су организовали оружану побуну. “Свака унутрашња превирања су смртоносна претња нашој државности, нама као нацији. Ово је удар на Русију, на наш народ”, нагласио је.

Прочитајте још:  Шпанија: Подржавамо Србију

Покушај да се изазове раскол у друштву је ударац у леђа, издаја државе и народа, али и сабораца, истакао је он и додао да су превелике амбиције довеле до издаје Русије.

Унутрашњи интерес је довео до тога да војска групе “Вагнер” превари државу и свој народ, објаснио је лидер Русије и истакао да ће свако ко је намерно кренуо на пут издаје, претрпети неизбежну казну.

“Сви они који су намерно кренули на пут издаје, који су припремали оружану побуну, кренули на пут уцена и терористичких метода, доживеће неминовну казну, одговараће и пред законом и пред нашим народом”, истакао је.

Путин је борце “Вагнера” који се боре у оквиру СВО и оне који су учествовали у ослобођењу Артјомовска (Бахмута), Соледара и других места у Донбасу назвао херојима, међутим, њихово име и славу издали су они који су организовали оружану побуну, нагласио је.

“Верујем да ћемо сачувати и одбранити оно што нам је драго и свето, и да ћемо заједно са нашом Отаџбином превазићи сва искушења и постати још јачи”, поручио је.

РТ

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Путин: Издао сам наређење, наш одговор ће бити суров

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *