Избила туча на протестима „против насиља“ – Потукли се Јевремов унук Брајан Брковић, Цвијетић, Погачар и Јововић у Новом Саду

0

Избила туча на протестима „против насиља“ – Потукли се Јевремов унук Брајан Брковић, Цвијетић, Погачар и Јововић у Новом Саду.

Такозвани протести „против насиља“, које организује опозиција обележила је туча која се десила у Новом Саду

Наиме, како јављају „Новости“, до туче је дошло између Мирана Погачара, председника Удружења фриленсера, Младена Цвјетића секретара Градског одбора „Заједно“, Брајана Брковића, активисте који је уништавао српску заставу и Радивоја Јововића из градског одбора „Заједно.“ Туча се одиграла на тзв. протестима против насиља у Новом Саду.

Није јасно због чега је дошло до сукоба међу „мирним“ демонстрантима.

Прочитајте још:  Образовање Ане Брнабић оскудно и упитно
Подсетимо, јавности је познат Брајан Брковић „грађански активиста“, који је палио српске заставе по Новом Саду, али и чињеници да је унук покојног Јеврема Брковића, једног од најгласнијих говорника против Српства у Црној Гори и шире.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Јеврем Брковић, фризер по струци познат је по томе што је цео рат провео у Загребу одакле је ширио антисрпске ставове. Након промене политике вратио се у Црну Гору где је основао такозвану Дукљанску академију наука и уметности са којом је наставио да спроводи политику Секуле Дрљевића па је више него интересантно шта данас његов унук уопште ради у Србији.

Васељенска/ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *