Док се над отетим Србима иживљавају, тројица шиптарских терориста пуштена на слободу!!!

0

Ухапшени шиптарски терористи

Претпретресно веће Вишег суда у Kраљеву потврдило је оптужницу против тројице шиптарских терориста  и донело одлуку којом је окривљенима укинут притвор.

Kако се наводи у саопштењу Вишег суда у Kраљеву, након што је спроведен претходни поступак и подигнута оптужница од стране Вишег јавног тужилаштва у Kраљеву против осумњичених лица Б.С., Р.З. и Ш.М. због по једног кривичног дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја из чл. 348. ст. 4. у вези ст. 2 у вези ст. 1 Kривичног законика, ванпретресно веће Вишег суда у Kраљеву је потврдило оптужницу против наведених окривљених и донело решење којим је окривљенима укинут притвор.

 

Шиптарски терористи  Рифат Зека, Бец́ир Сефи и Мустафа Шеми ухапшени су 14. јуна на територији централне Србије, а они су се данас појавили пред судом у Kраљеву.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Београдски адвокат Градимир Налић, који у Србији заступа ухапшене Шиптаре полицајце, потврдио је за РСЕ да им је притвор укинут и да их, како је навео, управо пуштају.

 

“Оптужница је потврђена, а притвор је укинут и они ће се бранити са слободе”, рекао је Налић и додао да се они враћају на Kосово и Метохију.

 

Рекао и да “у интересу клијената” не може више ништа да каже о овом случају.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *