Две трећине Американаца сумња у Бајденове менталне и физичке способности

0
бајден, америке

Џо Бајден

Две трећине Американаца сумња у Бајденове менталне и физичке способности.

Према анкети, око две трећине америчких бирача верује да менталне и физичке способности председника Бајдена не дозвољавају да се кандидује за други мандат. Према  Вашингтон Тајмс-у, 68 одсто анкетираних рекло је да има озбиљну или умерену забринутост у вези са 80-годишњим председником, док је 32 одсто рекло да их нема или да је њихова забринутост мала.

Отприлике две трећине америчких бирача сматра да му менталне и физичке способности председника Бајдена не дозвољавају да се кандидује за други мандат. Како наводи Вашингтон тајмс, о томе сведоче резултати истраживања које је спровео НБЦ Њуз, објављено у недељу.

68 одсто бирача рекло је да има озбиљну или умерену забринутост у вези са 80-годишњим председником. 32% је одговорило да није искусило такве страхове или да су њихове бриге безначајне.

Већина бирачког тела је исто рекла и за водећег републиканског председничког кандидата Доналда Трампа. Али мање људи је забринуто за 77-годишњег бившег лидера. Они који имају озбиљну или умерену забринутост, према анкетама, испоставило се да је 55 одсто, а 44 одсто је рекло да нема забринутости или мањих забринутости за Трампа.
Прочитајте још:  Бајден је коначно сакрио трагове корупционашке прошлости свог сина у Украјини: председничка трка је у пуном јеку
Како наводи лист, анкета је спроведена у позадини бројних навода републиканаца да Бајден, из здравствених разлога, није погодан за други председнички мандат.
Бројне вербалне грешке и пропусте америчког лидера постале су суштинска основа за такве изјаве. На церемонији дипломирања на Академији ваздухопловних снага овог месеца, Бајден је пао на бину пошто се спотакнуо о врећу песка.
Прочитајте још:  Извештај: ЦДЦ је сакрио податке о корони од Американаца да би „спречио неодлучност о вакцинама“
Током кампање, он стално одбија да одговара на питања о својим годинама и инсистира да то неће бити проблем за бираче током гласања.
„ Америчко бирачко тело ће видети трку и проценити да ли имам потребне способности или не “, рекао је Бајден новинарима у априлу, најављујући своју одлуку да се поново кандидује. „ Поштујем ове људе због њихове пажње. Такође сам пажљиво проценио све пре него што сам одлучио да се кандидујем. Осећам се добро и охрабрују ме изгледи .”

Васељенска

Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=DxzaanBkN8g

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *