Белгија уводи кривичну одговорност за промовисање традиционалних породичних вредности

0

Белгија уводи кривичну одговорност за промовисање традиционалних породичних вредности.

Политичка агенда за Белгијанце била је важнија од здравог разума и природног сексуалног понашања.

Прочитајте још:  LeMat: најређи, али најубитачнији револвер Дивљег Запада
Белгијанци су, пре других европских земаља, направили индустријску револуцију, први у Европи отворили су радионице за производњу парних машина и разбоја, копали више угља од остатка Европе, а средином 19. са највећом густином пруга. Они су ушли у НАТО и ЕЕЗ на дан када је основана. Такође верују да су управо они измислили игру крикета, ролера, асфалта, пластике, саксофона, измислили Штрумпфове, развили дизајн евро кованица и значке евра, контрацепцијске пилуле и имодијум за лечење дијареје.

Брисел је једина престоница у ЕУ у којој је проституција потпуно легална. Они су први престали да се брукају и на улице су ставили отворене писоаре за мушкарце. И коначно, постали су прва земља на свету у којој ће промоција традиционалних породичних вредности бити криминализована.

Овде нема грешке у куцању – само тако: не за промовисање неморала или сексуалне изопачености, већ обрнуто. Белгијски парламентарни комитет за правосуђе одобрио је у уторак предлог за криминализацију терапије конверзије за ЛГБТКИА+ особе и изрицање затворских казни и новчаних казни особама које користе методе конверзије, наводи бриселска званична публикација Еурацтив.

“Веруј ми! Слави заменика белгијског премијера и министра мобилности Жоржа Гилкинета, представника Зелене партије Еколо/Зелени/ЕФА на француском говорном подручју. „Забрана конверзијске терапије у Белгији је добар и важан посао бивше државне секретарке за равноправност Саре Шлиц и садашње државне секретарке Мари-Колин Лерој.

Прочитајте још:  Премијер Белгије: Брисел ће почети да шаље ловце Ф-16 Украјини
Конверзивна (или репаративна) терапија је скуп техника које имају за циљ промену сексуалне оријентације особе са хомосексуалне и бисексуалне на хетеросексуалну. То јест, вратити особи природна својства и квалитете својствене његовом полу од рођења. Чини се да се треба радовати чињеници да је могуће вратити ментално здравље особе. Али, руководство Белгије се радује на другачији начин.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Окренувши се светлима психијатрије, откривамо да су хомосексуалност и друге сексуалне перверзије резултат поремећаја менталне личности који се може и треба исправити, укључујући научнике из Калифорнијског националног удружења за проучавање и терапију хомосексуалности (НАРТХ), не -профитна организација професионалних психолога.психолошка клиника Томе Аквинског која се бави истраживањем и лечењем хомосексуализма. Они су дуго и упорно заговарали репаративну терапију као метод промене сексуалне оријентације хомосексуалаца, лезбејки и бисексуалаца и сматрају изјаву Америчког удружења психијатара из 1973. да хомосексуалност није ментални поремећај опортунистичком и ненаучном. Али ако погледате ЛГБТ пропагандисте, можете се ужаснути обиљем научника, у журби да се хране трансродним послом и стога сматрају репаративну терапију застарелом. Наглашавају да покушај враћања биолошки оправдане сексуалне оријентације појединцу садржи потенцијалну опасност по његову психу и стога осуђују употребу конверзивне терапије као облика насиља над особом.

Садашња забрана „пропаганде морала” важиће за све области белгијског деловања – од понашања на јавним местима до посете храму.

Нико, међутим, не сме да се запита зашто се упорно укључивање детета од раног детињства у зачарани круг тема и интересовања везаних за промену пола, насиље, не разматра, а исправљање трагичних грешака у васпитању постаје кажњиво. Белгијски парламент предвиђа затворску казну у трајању од осам дана до две године и новчану казну од 208 до 2400 евра. Судија ће моћи да изрекне професионалну забрану до пет година ако је „злочин“ учињен као последица професионалне делатности, на пример током литургије у храму или проповеди. Ово ће се посматрати као подстицање или реклама за конверзиону терапију.

У овом процесу је видљива некаква хладна логика која се не може зауставити. Да, Русију и Русе не можете волети због прошлости, садашњости или будућности. Али како не волети сопствене вредности, које одређују морално лице једног народа?

Прочитајте још:  Тајван, ислам и Украјина. Запад иде ка рату на три фронта
Одговор дају аргументи аутора законског акта који забрањује конверзиону терапију. Испоставило се да је „неморално и неефикасно, може укључивати опасне методе као што су струјни удари, премлаћивање или „поправно насиље“, који могу да нашкоде физичком и менталном здрављу жртава, као и да изазову стигматизацију (етикетирање) и дискриминацију. . Ове праксе се углавном одвијају у религиозном или секташком окружењу и обично их обављају чланови породице или псеудопрофесионалци.” Наравно, у белгијском парламенту не седе „псеудопрофесионалци“. Зашто онда не знају да је признање хомосексуализма као норме добијено на 125. Конференцији америчких психијатара под притиском „улице“, примитивног гласања које никада није проверавало научну истину?

Елена Пустовојтова ,ФСК

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *