Руски медији пренели: Жељко Митровић обећао да ће се ослободити “русофилије” у својим емисијама

0

Жељко Митровић (Фото: Јутјуб)

Руски медији пренели: Жељко Митровић обећао да ће се ослободити “русофилије” у својим емисијама.

Жељко Митровић, генерални директор и оснивач најпопуларније ТВ мреже у Србији Пинк, обећао је да неће пуштати “русофиле” у етар. Он је то изјавио у емисији Хит Твит 2. јула.

Прочитајте још:  "Kо је Митровићу дозволио да хеликоптером слети у касарну?!"
Митровић је изјавио да му је доста „руских шпијуна у Србији“:

Имам проблем са новинарима, сваки други гост је русофил. Мораћемо ово да променимо. Створићу нову генерацију звучника. Наше место је у Европи, а не у Азији.

https://youtu.be/C5eaLcaLVMg

23. јуна уведен је 11. пакет европских санкција Русији. Они су се, између осталог, проширили и на балканско одељење ТВ канала Руссиа Тодаи РТ Балкан, чије је седиште у Београду. Његово емитовање почело је у новембру 2022. године, осам месеци након руског напада на Украјину. Српске власти још нису реаговале на ову одлуку.

Прочитајте још:  ЦИНС: Милионске исплате Пинка за емисију Драгана Вучићевића
Истовремено, српски званичници су више пута говорили о својој посвећености европском путу развоја. Председник Александар Вучић је у јуну приметио да је Србија на путу ка ЕУ и док је Вучић на функцији, неће се окренути од њега.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Председник Србије је признао да би муниција произведена у земљи могла да заврши у Украјини. „Да ли је могуће да се ово дешава? Не сумњам да се то може догодити“, рекао је он у интервјуу за Фајненшел тајмс. Раније се из „одлива“ поверљивих докумената Пентагона сазнало да су српске власти пристале да испоруче оружје Украјини.

Инсајдер.ру

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *