Европска десница: Косово је Србија, ако треба доћи ћемо да се боримо уз своју хришћанску браћу!

0

Европска десница: Косово је Србија, ако треба доћи ћемо да се боримо уз своју хришћанску браћу! 

На данашњој конференцији за медије, одржаној у Медија центру у Београду,  у организацији Српске деснице а поводом дешавања на Косову и Метохији, српској јавности су се обратили политичари европске деснице.

Италијански политичар Роберто Фиоро, генерални секретар Форса Нове изјавио је да Европа треба да подржи Србе на Косову и Метохији.

Роберто Фиоре ( фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Он је поновио да је став његове странке да је Косово део Србије и да је обо што се ради лицемерно и на уштрб хришћанског народа.

Критикама Запада и односу своје земље према Србији али и Украјини и Русији, придружио се и Ник Грифин из Велике Британије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Ник Грифин ( фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Грифин који је председник покрета Хришћанских националиста Велике Британије своје излагање завршио је речима: Косово је Србија.

Клаус Крамер из немачке деснице Отаџбина навео је да прате дешавања на Косову и Метохији и да је њихов став јасан а то је да се на Косову и Метохији дешава терор над Србима и од стране либералног запада али и од мулиманског света, односно албанских сепаратиста.

Клаус Крамер ( фото: Весна Веизовић)

Крамер је такође своје излагање завршио ставом да је Косово Србија.

Иван Бенедет из Француске навео је пример онога што се дешава у Француској и упоредио са Косовом рекавши да је проблем исти. Да исти људи покушавају да украду и Србији и Украјини и Француској земљу.

Иван Бенедет (фото: Весна Веизовић)

Бенедет је додао и да је све ово масло НАТО пакта, а који је  пројекат великих глобалистичких сила које раде на уништавању нација.

Прочитајте још:  Шпанија и ЕК послале Британији предлог за статус Гибралтара

“Ми зато морамо стати на пут зове, протерати НАТО и сачувати своје земље. Косово је Србија! Живела Европа”.

Јанис Зографос из Грчке каже да су у Београд дошли у тешком тренутку поводом ових дешавања на Косову. Он је навео да се слаже са својим колегом из Француске и да је НАТО једна непријатељска организација која мора бити уништена.

Јанис Зографос (фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Грифин, који је својевремено био посланик Златне Зоре која је забрањена у Грчкој поменуо је и проблем Кипра, Русије и Македоније и додао да се ништа од тога не би десило да Европа није окупирана.

Тои Бечлис ( Весна Веизовић / Васељенска)

Зоис Бечлис, такође из Грчке подсетио је све да смо ми већ били у санкцијама, да смо преживели и изашли још јачи, и да те претње ЕУ поводом Косова и санкција не треба да нас плаше.

“Грчка верује да су Срби наша браћа. Грци верују да су сви европски хришћани наша браћа. Косив8 је свето место за Србију. И то је нешто што НАТО жели да уништи. Ако се то деси, ми ћемо доћи да се боримо уз своју српску православну браћу.”

Шпанац Гонзало Мартин потпредседник Демократске националиста Шпаније каже да Шпанија потпуно подржава Србију и да осећа проблем са сепаратистима јер исти проблем и они имају у Шпанији.

Гонзало Мартин ( фото: Весна Веизовић)

Мартин се сложио да НАТО није пријатељ ни Шпанији.

“Косово је Србија, Каталонија је Шпанија и ми имамо право да се боримо за своје земље.”

Крис Григорас (фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Конференцију је завршио Крис Григорас из Румуније који је рекао да православна браћа посебно у оваквим временима морају бити једни уз друге.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *