Скандал: Мајице са ликом дечака монструма продају се као сувенири

1

Скандал: Мајице са ликом дечака монструма продају се као сувенири.

На једној познатој интернет платформи за продају сувенира, оглашене су мајице са ликом дечака (13), осумњиченог да је 3. маја починио масакр у ОШ “Владислав Рибникар” на Врачару у Београду! Ове скандалозне мајице, узнемириле су и згрозиле грађане који посећују овај сајт.

– Позната платформа за сувенире избацила је мајице са ликом дечака убице, које носе насмејани модели и коштају двадесетак евра. Кад ме кап није стрефила! Мислила сам да се неко неумесно шали – рекла нам је једна корисиница овог популарног сајта.

Наша саговорника каже и да је овај потез болестан и бизаран и да под хитно томе треба стати на пут.

– Молим вас, да ли неко може нешто да учини? Продаја ових мајица мора да се забрани! Све је то захваљујући страним Јутјуберима, из Малезије, Индонезије… Они каче лажне снимке дечака и тугаљиве приче о њему, а не знају ништа о случају, само оно што су прикупили са интернета и тако креирају лажну слику. Да није њих, нико ове мајице не би правио ни продавао. Људи, странци, можда и купе не знајући уопште ко је особа на мајици и какво је страшно злодело починио – каже нам читатељка и додаје да се њих неколико обратило сајту у знак протеста и да су добили формалан одговар, али није јасно да ли ће повући мајице из продаје.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Шеклер: Невакцинисани лекари да добију ковид-болиницу и лече невакцинасане пацијенте
Сајт је иначе регистрован у Мароку, а не у Србији.

И заиста, на популарном сајту за продају, када се у претрази укуца име дечака са Врачара појаве се мајице са његовим ликом. Мајице су женске и мушке, дугих и кратких рукама, има их у свим бојама и величинама. На средини мајице је велика слика дечака убице са црним флором преко очију, а на сајту се наводи да купац може да бира да ли жели да му слика буде напред или на леђима.

– Цена класичне мајице кратких рукава је 16,29 долара, док је цена мајице дугих рукава 24,59 долара. Постоје и скупље враијанте, једна је мајица за тренинг и кошта 28 долара, а друга је дугачка мајица и цена јој је 29 долара по комаду – објашњава наш извор и додаје да су у овим мајицама фотографисани модели, девојке и мушкарци.

На сајту је наведено да се овај скандалозан производ може испоручити и купцима у Србији, а рок испоруке је десетак дана.

– Такође, наведени су и услови враћања производа уколико купац није задовољан – објашњава нам саговорник. Ово, иначе, није први пут за дечака величају на друштвеним мрежама и да се “диве” његовом крвавом походу у којем је убио своје другаре.

Он је, да подестимо, кобног дана убио деветоро деце из школе и чувара који је покушао да му помогне и кога је волео, Драгана В. и ранио петоро деце међу којима је био и његов најбољи друг. Дечак је прво убио Драгана, па дежурне ученице и девојчицу која је у тренутку излазила из тоалета, а онда ушао у учионицу свог одељења где је убио још петоро деце.

БН ТВ/Курир

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Скандал: Мајице са ликом дечака монструма продају се као сувенири

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *