Иницијатива портала Васељенска: Геноцида у Сребреници није било, десио се само у Јасеновцу! Пријава против Шмита због гнусних лажи против српског народа!

2

Није било геноцида у Сребреници! Једини геноцид се десио и дешава над Србима!

Након екстремних најава непризнатог високог представника Кристијана Шмита да ће покренути иницијативу да сви који негирају геноцид у Сребреници буду кривично гоњени, предлажемо једну другу врсту иницијативе – сложно негирање “геноцида у Сребреници”. 

Догађај који се десио у Сребреници био је последица рата, жртава са обе стране било је јако доста. Са српске стране далеко више, будући да је Србија у грађанском рату у Босни и Херцеговини била та која се бранила од босанских муслимана, Хрвата, читавог НАТО пакта и на десетине хиљада исламиста са Блиског истока.

Израелски историчар и председник Независне међународне комисије за истраживање страдања свих народа у сребреничкој регији у периоду 1992-1995, професор Гидеон Грајф, рекао је данас да се у Сребреници није догодио геноцид и да број бошњачких жртава не прелази 3.714.

Бројка којом баратају муслимани уз помоћ међународне заједнице и њихових изасланика који не крију антагонизам према Србима, нема никакве везе са истином. Поготово ако се има у виду да муслимани сваке године допуњују ово гробље са својим сународницима који умиру широм света, а чија је жеља да буду сахрањени у Поточарима.

Само овог месеца нових 30 муслимана који су недавно преминули допремљени су и сахрањени у Поточаре.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Такође, имали смо прилику и да чујемо бројна сведочења живих муслимана који редовно обилазе своје гробове. А има и оних поштених изузетака који нису били одушевљени што су им се имена нашла међу “закопанима” у Поточарима.

ГЕНОДИЦА У СРЕБРЕНИЦИ НИЈЕ БИЛО, ЈЕДИНИ ГЕНОЦИД КОЈИ СЕ ДЕСИО БИО ЈЕ У ЈАСЕНОВЦУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ!

Прочитајте још:  Шмит би да у уџбенике у Српској уведе "геноцид у Сребреници"

Са свим тим у вези предлажемо да се настави са инстистирањем, односно негирањем геноцида и изношењем истине о догађајима у Сребреници, сећањем на многобројније српске жртве и подизањем кривичне пријаве против непризнатог “високог представника” Кристијана Шмита због изношења лажи, ширењем лажне пропаганде и сатанизацијом српског народа!

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Иницијатива портала Васељенска: Геноцида у Сребреници није било, десио се само у Јасеновцу! Пријава против Шмита због гнусних лажи против српског народа!

  1. Problem Srba i istocnih naroda je pasivnost, nesloga, za razliku od Zapada koji je vec decenijama pripremao teren za globalizaciju i ujedinjenje kojeg smo svedoci. Njihova logistika je neverovatna o nrojkama i kvalitetno!!!! Oni su trenutak docekali spremno, i ono tako gde ima supljina oni krpaju odmah, slozno. Gde je prakticna pomoc Rusima? Sta imaju oni od neutralnosti i cutanja dok Zapad udara sa svih strana besomucno. Ko ce da pristupi vasoj ideji, da nece opozicija koja uz pomoc Zapada uspesno menja Vucica, ili ono malo sumnjivih patriota koji se kao i ostalu bore za svoje pozicije samo drugacijom politickom pricom. Gde je bio srpski narod posle Briselskog sporazuma, gde je bio tokom poslednjih uzasnih dogadjaja. Kako moze jedan tip poput Cute, koji je javno pri6nao genocid, koji je javno podrzao Haski tribunal ili Marinika, Djilas i njeni da povedu bilo koju patroitsku akciju a ne Srebrenicu o kojoj su se izjasnili. I takvi vode ove proteste, opet setaju narod ko stoku od lokacije do lokacije, po strafti ovoj onoj. Politikanti koji unistavaju Srbiju na isti nacin kao i AV.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *