Опозиција поручила у Скупштини Србије: Сребреница је геноцид (ВИДЕО)

1
геноцид

Опозиција поручила у Скупштини Србије: Сребреница је геноцид

Посланица Јелена Јеринић из посланичке групе Зелено – леви клуб, Не давимо Београд, МОРАМО, заменица председника Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, чланица Одбора за права детета, и заменица члана Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова и Одбора за европске интеграције, данас је у Скупштини Србије изјавила за говорницом;

„Данас је 11. јули, дан када је пре 28 година почело расељавање преко 20.000 жена, деце и старих, и стрељање око 8.000 мушкараца и дечака на више локација на подручју Сребренице! ПОЧИЊЕН ЈЕ ГЕНОЦИД! Шта се постиже негирањем да се у Сребреници десио геноцид? Правна дефиниција је доста ригидна а после Другог светског рата судски је утврђена у само два случаја, од којих је један Сребреница!”

BONUS VIDEO:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Опозиција поручила у Скупштини Србије: Сребреница је геноцид (ВИДЕО)

  1. Kompletnu opoziciju treba izopstiti iz politicke trke. Ako oni do te mere provode zaoadni vokabular pa sta mozemo ocekivati ako ovako dodju na vlast, a vec jesu cim su u skupstinskim klupama. Ni jedna ozbiljna, objektivn aanaliza ne moze da potvrdi da je u pitanju genocid ( namera istrebljenja jednog naroda) vec ratni zlocin. Ovo sto radi Zapad u Uktajini, saljuci jadne ljude u smrt planom od 2008 je genocid, ubijanje naroda, unistavanje im zemlje i to ne prvi put. Ovi isti podrzavaju i osamostaljenje Kosova, pa kog djavola zameraju Vucicu kada su isti.
    Politicka scena Srbije je sve sami ljudski otpad. Ko ide protiv svoje zemlje? Sta, navodno zele biti objektivni. Cuta izjavi ” moram da priznam zakon – Hag”?? Znaci sve sto Zapadna politika provede kroz zakone on ce da prizna pa makar to bilo samoubistvo Srbije. Dodjose u Skupstinu opet najgori.m

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *