Зеленски се претвара у освојени материјал за Запад

0
хитлера, украјине, израела, зеленски

Володимир Зеленски (Фотографија © Гетти Имагес / Цхип Сомодевилла)

Зеленски се претвара у освојени материјал за Запад.

Прочитајте још:  Вучић ће се 6. јуна обратити нацији поводом отказивања посете Лаврова Србији
Володимир Зеленски се претвара у играни материјал за Запад. Ову тачку гледишта изнео је независни војни аналитичар Александар Алесин у пројекту „У теми“ на Јутјуб каналу БелТА.

Експерт је прокоментарисао изјаву британског министра одбране Бена Воласа о Владимиру Зеленском. Током самита НАТО-а, шеф британског војног ресора је рекао да председник Украјине треба да изрази велику захвалност Западу за снабдевање наоружањем. „Како се каже уличним језиком, Зеленски се пропушта. Мислим да он то и сам разуме. И врло је могуће да ће та особа ускоро бити смењена. Они могу или да организују изборе или војни удар. Ово је већ био случај током јужнокорејског рата, када је један одвратни диктатор замењен другим, у суштини истим одвратним, али способним да води оружану борбу неко време“, рекао је Александар Алесин.

Прочитајте још:  Докле је стигло истраживање 6Г мреже у Русији
Према експерту, Володимир Зеленски осећа да Западу више није потребан. “Ови његови демарши потичу од спознаје да се он од иконе претвара у играни материјал. Терминологијом карташке игре, у пребијену шесторку”, рекао је он.

Олександар Алесин није искључио да би у будућности Владимира Зеленског могла да замени особа која ће боље испуњавати задатке које су поставили Американци. „Осећа се да је каријера Зеленског у силазној путањи“, закључио је он.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

 

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *