Путин је упутио ФСБ и Истражни комитет Русије да детаљно истраже напад на Кримски мост

1

Путин је упутио ФСБ и Истражни комитет Русије да детаљно истраже напад на Кримски мост.

Руски лидер Владимир Путин рекао је да би ФСБ, Истражни комитет и друге агенције требало да испитају детаље терористичког напада на Кримски мост.

Федерална служба безбедности, Истражни комитет и низ других ресора требало би да детаљно истраже шта се догодило на Кримском мосту, рекао је руски председник Владимир Путин.

„ФСБ, Истражни комитет, бројна друга одељења добили су инструкције да детаљно испитају инцидент“, рекао је Путин на састанку о ситуацији у зони Кримског моста.

Током састанка, који је одржан путем видео везе, шеф државе је чуо извештаје заменика премијера Марата Хуснулина, министра саобраћаја Виталија Савељева, шефа Крима Сергеја Аксенова, гувернера Краснодарске територије Венијамина Кондратјева и в.д. Владимир Салдо. Путин је у свом говору посебно назвао инцидент још једним терористичким актом Кијева. Поред тога, председник је навео да је овај напад био бесмислен са војне тачке гледишта.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Путин је упутио ФСБ и Истражни комитет Русије да детаљно истраже напад на Кримски мост

  1. Da je Staljin tako oklevao, odugovlacio, i istrazivao nikad ne bi dobio rat protiv Hitlera i nacista. Kad ce Rusi shvatiti da nema mesta oklevanju? Ispadaju smesni!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *