Трамп: Не може тајна служба да није зна чији је кокаин у Белој Кући

1

Бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је да верује да Тајна служба зна ко је власник кесице кокаина пронађене у Белој кући овог месеца.

Трамп је изразио сумњу у то да званичници нису могли да утврде ко је власник недозвољене супстанце која је пронађена у предворју западног крила Беле куће, пренео је “Фокс њуз”.

“Знате колико камера има испред собе за ванредне ситуације”, запитао је Трамп и додао: “Упознао сам Тајну службу јако добро и имам само речи хвале за њих, то су невероватни људи. И верујем да знају све, да су заиста паметни и добри у ономе што раде”.

Кесица са кокаином је пронађена почетком јула, а прошле недеље је објављено да Тајна служба није успела да идентификује власника.

“Не верујем да је могуће да кесица кокаина буде остављена на одређеном месту, код собе за ванредне ситуације. Не причам о суседним блоковима удаљеним од Беле куће, него о соби где одлучујете о рату, о нуклеарној ситуацији”, истакао је Трамп.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тајна служба је у четвртак издала саопштење да је њихова истрага “трајала и пре открића супстанце и да је неколико стотина појединаца могло да приђе области где је пронађен кокаин”, као и да нису пронађени никакви отисци на кесици.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Трамп: Не може тајна служба да није зна чији је кокаин у Белој Кући

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *