Разоткривање србских издајника

0

Најопаснији непријатељи по један народ и његову државу су домаћи издајници. А то, ми Срби већ одавно знамо, и на нашу жалост, ми тих издајника народа, државе и србских интереса и данас имамо и то у повеликом броју.

Тај издајнички олош, који јефтино ради за Американце, Енглезе, Французе и Њемце, као и за ЕУ политичку банду, ма ни мало се србског народа не боји. Јер их не хапсимо, не судимо, али ни не тучемо за издају народа и државе. Те зато тај олош, којег видимо и срећемо као политичаре, или новинаре и лажне политичке аналитичаре или блогере, или власнике приватних радио и ТВ кућа и даље напада на србске интересе, државу, али и на наш збуњени, утишани и мирни народ. Те подле и дрске нападе од стране тих домаћих издајника, најбоље видимо у ове протекле дане, кад се сав тај издајнички олош, придружио западним политичким бандама, те из свих оружја нападају Републику Српску, као и наше политичаре, и то оне, који већ од поодавно указују на ту западну ЛАЖ. И то лаж, да је Њемац Шмит, високи представник у Босни и Херцеговини. А што није, нити ће икада бити. Да би лажов и преварант – Њемац Шмит, био легитимни и законски високи представник у БиХ, и то по Дејтонском мировном споразуму и анексом 10, њега на функцију високог представника за БиХ, морају да именују и поставе УН и Савет Безбедности, а што они, то никада нису учинили. Тако да тај Њемац, лажов и преварант Шмит, није и не може бити никакв високи представник у БиХ, сем обични грађанин на пропутовању кроз Босну и Херцеговину, који се при томе, лажно представља и на тај начин чини тешко и кажњиво кривично дело.

Прочитајте још:  Лукашенко одговорио Макрону: А да ја посредујем у преговорима са „жутим прслуцима“?

Пошто су ове чињенице неоспориве и нико их не може побити, то ипак, том нашем србском издајничком олошу, којег сам поменуо, ни мало не смета, да они и даље преваранта Шмита, лажно називају високим представником, иако он то није, нити ће икада бити. И баш зато, сваки људски олош, који јавно брани западну лаж, као и њихову гнусну подвалу и то у лику и неделу преваранта Шмита, разоткрио се као србски непријатељ.

 

Тако да и у овом злу, када су ти политички западни бандити, уз припомоћ србског издајничког олоша, напали не само Дејтонски мировни споразум, Републику Српску и србски народ, већ су они напали и међународно право, као и УН, али и Савет безбедности. И то у нади, да ће све то, без икаквих реакција из Републике Српске и њени политичара, да олако прође. Те да онда они, са лажним високим представником и преварантом Шмитом, згазе и пониште и саму Републику Српску, као и Мировни Дејтонски Споразум.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Али пошто су у својим злочиначким и бандитским намерама, ти западни бандитски политичари ухваћени и јавно проказани, од стране србских политичара, они су у помоћ позвали своје јефтине слуге, а србске издајнике, те су им наредили да вриште, да пљују и да оптужују све србске политичаре из Републике Српске, који су их јавно разоткрили, у њиховим бандитским работама и злу, које су Републици Српској и србском народу припремили. У том злу, и хајци на Републику Српску, као и на све оне србске политичаре, а који су изнели истину о преваранту Шмиту, и његовом задатку да поништи и згази Дејтонски мировни споразум, као и Републику Српску, десила се велика доброта по наш србски народ. Јер се сав тај србски издајнички олош, потпуно се и јавно разоткрио, показавши нам, да су и они, ти највећи и наподмуклији непријатељи нашег србског народа.

Прочитајте још:  Пооштрене граничне контроле у Данској због спаљивања Курана

Са тим србским олошем и издајницима, наш народ се мора и то немилосрдно обрачунати и испоручити им казну, коју су они, за издају народа и државе заслужили. Ако то наш народ не учини, тај ће издајнички и србски олош и то уз помоћ наших западних непријатеља, да нас потпуно згази и уништи, чак дрскије и немилосрдније, него што су то радили нацити и усташе у другом светском рату, или као што то сада раде на Косову и Метохији. Зато нам је у престојећим данима потребна памет, разум, смиреност и јединство, како ову велику битку и то очувања Републике Српске, не би смо изгубили, од непријатеља, који нам је знан.

 

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *