Док злочинац Орић прети а Бећировић даје ратнохушкачке изјаве, Конаковић тражи од Србије да му полаже рачуне

1
елмедин конаковић

елмедин конаковић

Док злочинац Орић прети а Бећировић даје ратнохушкачке изјаве, Конаковић тражи од Србије да му полаже рачуне.

Прочитајте још:  Певачица Јадранка Барјактаровић избачена са српских телевизија и дисквалификована са фестивала
Шеф дипломатије БиХ Елмедин Конаковић писао је данас српском шефу дипломатије Ивици Дачићу са захтевом да се Србија изјасни о “величању ратних злочинаца”.

У писму он је тражио да се Србија изјасни о “негирању геноцида у Сребреници и величању ратних злочинаца” алудирајући на стипендије које је Србија обећала двема студенткињама из Источног Сарајева након медијског линча због слика на друштвеним мрежама где се у позадини види Ратко Младић.

– Изненађен сам да умјесто осуде оваквог понашања, из медија сазнајем да им је за награду, не за њихов посебан ангажман у академском смислу и добре резултате, већ за величање ратних злочина, Србија одлучила дати стипендију за наставак школовања у Београду, написао је Конаковић у писму, које преноси сарајевско Ослобођење.

Прочитајте још:  ПРОВОКАЦИЈА ХРВАТА: Милановић нуди гаранције Хагу да се Тачи и остали терористи бране са слободе?
Подсетимо две студенткиње Факултета за безбедност у Сарајеву Слађана Тодић и Валентина Вујичић проживљавају прави медијски линч од момента кад су на друштвеним мрежама објавиле слике где се у позадини види слика Ратка Младића.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Истовремено члан Председништва БиХ Денис Бећировић у Сребреници даје ратнохушкачке изјаве,а ратни злочинац Насер Орић прети како је “у Подрињу све почело и у Подрињу ће се све завршити” институције БиХ се баве стипендијама двеју студенткиња уместо дивљањем Орића који је са својим хордама добро познат не само Србима него и муслиманима.

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Док злочинац Орић прети а Бећировић даје ратнохушкачке изјаве, Конаковић тражи од Србије да му полаже рачуне

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *