Проглашена ванредна ситуација у Новом Саду

0

Олуја над Србијом ( Фото: Весна Веизовић)

Проглашена ванредна ситуација у Новом Саду.

Прочитајте још:  После C&A нова афера: Зара незаконито прикупљала податке из л. карата и пасоша!
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић донео је данас Одлуку о проглашењу ванредне ситуације на територији Града Новог Сада, због олује праћене јаком кишом и атмосферским пражњењем која је у среду захватила територију Новог Сада.
Одлука је донета у наставку данашње седнице Градског штаба за ванредне ситуације Града Новог Сада, на предлог чланова Градског штаба, наведено је у саопштењу градских власти.
С обзиром на то да се последице стравичног невремена нису могле сагледати у преподневним часовима и да су размере настале штете много веће, донета је Одлука о увођењу ванредне ситуације која је проглашена ради употребе посебних мера, додатних снага и средстава у отклањању насталих последица изазваних олујом праћене јаком кишом и атмосферским пражњењем, саопштиле су градске власти.
Прочитајте још:  НАРОДЕ, ШТА ПРИЧАЈУ ОВИ ЉУДИ? Јанковић: Руске цркве и храмови су кич, кич је њихова култура и споменик Стефану Немањи! (ВИДЕО)
Одлука је ступила на снагу даном доношења, 20. јула и биће објављена у „Службеном листу Града Новог Сада“.
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=1nF_lT1bwHc

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *