Да ли је копривић извршио самоубиство или је убијен специјалним оружјем научника из Београда?

0
копривић

Чувени копривић, споменик природе у центру Новог Сада током претходне суперћелијске олује је суперћелијски уништен.

Грађани Новог Сада су га суперћелијски жалили, а да ли је неко суперћелијски славио то вече?

 

Опис и кратка историја копривића

Дрво је имало висину око 15 метара, стабла пречника 3,50 метара и округлу крошњу пречника 22 метра. Због очувања великих, бочних грана, биле су постављене шипке и челичне сајле, које држе гране. Врста, Kопривић, може да достигне старост и до 600 година, док се старост овог дрвета процењивала на преко 150 година. Kопривић у центру Новог Сада, био је једино преостало дрво од некадашњих дрвореда у овом делу града.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Свашта је копривић преживео

Да је могао да говори, копривић би био сведок великих непочинстава током 150 година. Преживео је копривић и Аустроугаре, Немце, комунисте, демократе али напредњаке није могао. Упркос томе што су тренутне власти планирали да га сруше, како би поставили ту четири паркинга места која би била од круцијалног значаја и која би решила све проблеме новосађана од када је света и века, народ је изашао да протествује против тога, те је и та идеја утихнула. Kако год било, копривић је уништен под неразјашњеним околностима те очекујемо да ће наша полиција у сарадњи са њиховим европским и светским партнерима успети да открију о чему се овде заправо ради.

Убиство или самоубиство?

Kажу да се ништа не догађа случајно, па тако ни ова суперћелијска олуја сигурно није случајна. Kада је кренула према Новом Саду, да ли је копривић решио да изврши самоубиство, како би ми, љубитељи тог дрвета приписали овај трагичан злочин олуји и невремену, или је суперћелијска олуја кренула како би са намером уништила копривића?

Прочитајте још:  Нестали лађар (22) пронађен мртав у Новом Саду

Опција један

Јадни копривић више није могао да гледа малверзације, крађу из јавних и државних предузећа, није могао да гледа намештене тендера, чак није могао да издржи упркос томе што један новосађанин треба да изда филм за Нетфлиx. Ништа то није било довољно да га одржи у животу. Пресудио је сам себи због свега што је видео у претходних 150 година.

Опција два

Знак питања око ових ствари не би постојао, да обавештенији људи не знају да у редовима власти постоји један научник, пандан Бил Гејтсу који често на телевизији, али и на друштвеним мрежама показује своје нове изуме и пројекте толико блиставе, као да су из научнофантастичних филмова. Ако уз то узмемо да је научник добар са тренутним властима, да ли је можда добио директиву, јер и они знају колико је бистар и оштроуман, да направи једну суперћелијску олују која ће да уништи копривића, те после 40 дана жаљења да се направи паркинг који ће решити све етичке и моралне дилеме новосађана, који ће наравно бити плаћен онолико колико заиста кошта, и сви рокови ће бити испоштовани, а тендер неће бити намештен- јер Нови Сад није такав град.

Опција три

Такође ако узмемо то да су наше власти склоне научној фантастици: председник лети авионом, помера брда, ми возимо летеће аутомобиле, извозимо свињске папке, а Министар спољних послова воли да пева на разним језицима, да ли је можда лобирао код ванземаљаца отпевавши им Идемо на Марс, те их опио својим гласом па наговорио да у току олује се спусте на планету Земљу и униште копривића? То би могло да буде од круцијалне важности, јер би онда коначно и неко ван планете Земље можда отпризнао Kосово и Метохију- што би за нашу интергалатичку спољну политику било веома важно.

Прочитајте још:  Четврти дан протеста пољопривредника: Тракторима у центар Новог Сада

Нови копривићи за нова поколења

Опције за промишљање смо дали, али решење немамо. Ипак, зна се ко решење увек има. Док грађани заједно са тзв. властима жале копривића, власти су почеле да храбре народ како постоје младице копривића и како ће оне бити посађене на то место. Па ћемо да видимо шта ће да никне на том месту. Четири паркинга, чеда власти или четири копривића, чеда Новосађана? Остаје мистерија.

ЧитајГари

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *