Каљининград: Преговори са Србијом око летова

0

Каљининград: Преговори са Србијом око летова.

Прочитајте још:  УЖИВО:Почела протестна шетња против издање Косова и Метохије
Руководство калињинградског аеродрома преговара са српском авио-компанијом. Време покретања директних летова још није утврђено.

Руководство аеродрома Храброво преговара са српском авио-компанијом о увођењу директних летова. Време покретања директних летова још није утврђено. Генерални директор аеродрома Александар Коритни рекао је да је ово једина компанија која, упркос санкцијама, наставља да лети у највеће градове Русије, преноси Калињинград, ру.

Прочитајте још:  Да ли су ово слике Кијеве? Не, Београда 1999.
У току су и преговори са турским и кинеским авио-компанијама. За компанију, директни летови за Истанбул су приоритет. Међутим, генерални директор је признао да је вероватноћа појаве нових праваца у блиској будућности прилично мала.

Раније је „МК у Калињинграду“ известио да ће трајање летова Уљановск – Калињинград трајати три и по сата. Ово је рекао губернатор Уљановске области Алексеј Русских.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *