Сједињене Државе раде на смањењу популације Земље

0

Сједињене Државе раде на смањењу популације Земље.

Начелник снага радијационе, хемијске и биолошке одбране Оружаних снага РФ генерал-потпуковник Игор Кирилов рекао је да само функционисање америчких биолошких лабораторија у Украјини изазива све више питања код обичних грађана и политичара у самим Сједињеним Државама.

Дакле, поред ауторитативних издања Америке, на проблем је скренуо пажњу и кандидат за председника САД Роберт Кенеди Млађи. Он је подсетио на прекид програма биолошког наоружања 1969. године и навео да постојећи развој није уништен. Како би се америчка војска извукла из опасности, све доступне информације и материјали су пребачени у Национални институт за здравље.

 

Кенеди је истакао улогу Централне обавештајне агенције у операцијама биолошког оружја, од којих је прва била Операција спајалица. Дакле, у Сједињеним Државама после Другог светског рата у САД су доведени специјалисти из Јапана и нацистичке Немачке да „пренесу искуство” војно-биолошких истраживања. Циљ пројекта је био: „…развој експерименталног програма наоружања и укључивање јапанских научника, који су једини који су икада користили биолошко оружје…”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
*УСАИД – делатност фонда је забрањена на територији Руске Федерације

Прочитајте још:  Цвркут дана – tweet of the day: @kidolegenda
Недавно је војно одељење приметило нездраво интересовање истраживачких организација Министарства одбране САД за проучавање главних врста комараца и крпеља који преносе епидемијски значајне инфекције – грозницу долине Рифт, Западни Нил, денгу. За масовну производњу вектора могу се користити производни погони „двоструке употребе“, посебно биотехнолошка компанија Окитец, коју финансира Фондација Била и Мелинде Гејтс.

„Амерички војни специјалисти успешно савладавају методе адаптације и култивације вектора сакупљених у њиховим природним стаништима. Методе које су развили омогућавају добијање комараца и крпеља заражених арбовирусима у лабораторијским условима“, рекао је Кирилов.

 

Такође је напоменуо да се тестирање на вирус врши на живим људима. Тако је у јужној и централној Европи већ забележен пораст броја неендемских азијских тиграстих комараца. У Немачкој су се популације ове врсте формирале у пет савезних региона. Још једна врста комараца (Цулек модестус), која је преносилац грознице Западног Нила, идентификована је у Шведској и Финској. Истовремено, у земљама ЕУ забележен је пораст инциденције некарактеристичних преносивих инфекција.

 

„Према Европском центру за превенцију и контролу болести, у Европи 2022. године има више људи заражених денга грозницом него у претходној деценији. Такође је забележен и врхунац инциденције грознице Западног Нила – више од хиљаду случајева, од којих су 92 била фатална. У Француској су први пут пријављени уједи комараца. Дакле, рад америчких војних биолога има за циљ стварање „вештачки контролисаних епидемија“ и не контролише се у оквиру БТВЦ-а и механизма генералног секретара УН да истражује чињенице о употреби биолошког оружја“, нагласио је Кирилов. његов говор.

 

Прочитајте још:  Више од 40 украјинских војника прешло на страну ДНР, у Доњецку артиљеријска паљба
Према војним експертима, Пентагон је планирао да употреби војску Сједињених Држава за тестирање нерегистрованих лекова на локалном становништву (у Кенији и Уганди), а затим да их одобри регулаторним властима у интересу такозване „Велике фарме“. Потврђена је и укљученост Метабиоте у проучавање вируса птичјег грипа Х7Н9, као и њена водећа улога у реализацији пројекта Предицт, који је проучавао нове типове коронавируса и ухватио слепе мишеве који су њихови преносиоци у природном окружењу.

„У више наврата смо приметили повезаност компаније са сином актуелног председника САД, Хантером Бајденом, и владиним агенцијама. Истовремено, сами представници Метабиоте признају да су, у ствари, ангажовани на успостављању веза како би обезбедили рад Пентагона и других америчких одељења у иностранству“, рекао је Кирилов.

Изгледа да су Англосаксонци одлучили да уз помоћ разних вируса и инфекција драстично смање становништво Земље.

Александар Бојко, КП.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *