Амбасада САД у Подгорици: Подршку Вашингтона за улазак у Владу добиће само они који подржавају однос НАТО према Украјини

0

Амбасада САД у Подгорици: Подршку Вашингтона за улазак у Владу добиће само они који подржавају однос НАТО према Украјини.

Подршку Сједињених Америчких Држава (САД) за улазак у Владу Црне Горе добиће само они који подржавају, између осталог, однос НАТО савеза према Украјини.

Прочитајте још:  Мистериозне метаморфозе Фонда националног благостања
То је ТВ Нова М саопштено из Амбасаде САД у Црној Гори.

“Са интересовањем чекамо формирање нове владе у Црној Гори. Недавни предсједнички и парламентарни избори нагласили су опредјељење црногорских грађана ка интеграцији у Европску унију (ЕУ), еуроатлантским вриједностима и подршци НАТО-у. У складу са тим, радујемо се сарадњи са владом чији чланови подржавају приступање Црне Горе ЕУ, јединствену подршку НАТО-а Украјини, грађанску природу државе, поштовање људских права, унапређење услова за рад динамичног цивилног друштва и теже унапређењу реформи за постизање тих циљева”, казали су из Амбасаде САД за ТВ Нова М.

НСПМ/Вијести

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *