ШИПТАРСКА ПЕКАРА У СМЕДЕРЕВУ, ЦЕЛА ПОРОДИЦА ФАН УЧК: Србима са смешком продају хлеб, а радије би их убијали

4

Шиптарских пекара у посластичарница по централној Србији увек је било. Чешће су то били Албанци који су одани Србији, међутим има и оних који без проблема у сред централне Србије подржавају УЧК, шиптарске терористичке организацију одговорне за убиства, нестанак и мучења више десетина хиљада Срба.

Наиме, породица Ворфај, пре неколико година се из Призрена доселила у Смедерево. Ту су отворили и пекару, а хлеб наравно продају Србима.

Међутим сразмерно томе колико воле српски новац, толико мрзе Србе, будући да је читава породица велики фан шиптарске терористичке организације УЧК.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Они своје симпатије према терористичкој организацији уопште не крију, шта више на својим профилима сликама држе терористички  амблем, деле снимке шиптарских сепаратиста, као и ратне снимке уздижући и оправдавајући убиства и протеривање Срба са простора Косова и Метохије.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “ШИПТАРСКА ПЕКАРА У СМЕДЕРЕВУ, ЦЕЛА ПОРОДИЦА ФАН УЧК: Србима са смешком продају хлеб, а радије би их убијали

  1. Da li smo dobri, glupi ili nezainteresovani?
    Na moj uzas u Zrenjaninu takodje ima velika siptarska pekara, skoro centar grada, ocigledno dobro posecena jer biznis cveta godinama. Ko ovim ljudima daje dozvole za rad i pusta ih u Srbiju dok nasu decu ispisuju iz skola na KiM?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *