ОГЛАСИО СЕ РАЊЕНИ ПОЛИЦАЈАЦ НАKОН ПУЦЊАВЕ НА АУТОKОМАНДИ: Инспектори га питали да ли познаје нападача, његов одговор ШОKИРАО!

0
нереди, возила, горан

нереди (фото:СРНА)

Б.Т. (26) суспендовани полицајац из Београда који је у недељу рањен у ресторану на Аутокоманди о мушкарцу који га је упуцао са три хица у стомак и руке рекао је да га “не познаје”.

Потрага за пуцачем који је старости око 30 година, висине 180 центиметара и крупније грађе је у току. Њега је снимила камера ресторана и околне, али је у тренутку напада имао фантомку.

Београдска полиција по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду јуче је ухапсила два мушкарца који се осумњиче да су помогли оштећеном да сакрије пиштољ, који је неовлашћено носио.

П.Д. (53) и Н.Б. (32) данас ће бити саслушани у тужилаштву због сумње да су извршили кривично дело

неовлашћено недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

П.Д. је, како се сумња, својим такси возилом одвезао оштећеног Б.Т. у Ургентни центар, где је Н.Б. узео пиштољ из аутомобила и однео га са собом, те га сакрио у Великом Мокром Лугу.

– Суспендовани полицајац у ресторан је дошао са пиштољем за који није имао дозволу. Одузето оружје је послато на вештачење – каже наш извор.

Подсећања ради, Бојан је са двојицом другова седео у ресторану. Сумња се да је дошло до свађе са нападачем који је отишао по пиштољ и фантомку и испалио четири хица. Бојана су три погодила у стомак и руку.

Он је оперисан и његово стање се прати на Ургентном центру.

Kурир.рс/Телеграф.рс

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *