НАШИ ЈАДИ: У Албанији Срби немају право ни на име, Ник у Црној Гори одређује састав владе!

0
запад, експлозива, дечака

Албанија (Фото: Јутјуб)

НАШИ ЈАДИ: У Албанији Срби немају право ни на име, Ник у Црној Гори одређује састав владе!

Прочитајте још:  Хоћемо ли коначно исправити историјску неправду и одужити се српским жртвама: Усвајање резолуције о геноциду над Србима у НДХ
Председник Албанског форума и први човјек Тузи Ник Ђељошај казао је данас да „ако се принципијелно залажемо да СНП буде чинилац у новој Влади Црне Горе, исто тако треба да буде и СД“, преноси портал РТЦГ.

То су две различите стране медаље Црне Горе, али као такве су део нашег друштва-сматра Ђељошај.

Он је оценио да је СНП свој демократски капацитет показао управо ставом да мандат за формирање власти припада лидеру Покрета Европа сад Милојку Спајићу.

Ово је доказ поштовања воље народа, као и парламентарних и изборних процедура и правила. С обзиром да данас сви имају став да мањине треба да буду чиниоци Владе, треба нам свима озбиљан веома добронамеран став, да дио владе морају бити и СНП и СД– казао је Ђељошај.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Цијени да је СД партија која се последњих година потпуно реформисала.

СД сматра да Спајићу треба дати мандат, што је показатељ да је Црна Гора поштована као парламентарна демократија и да СД партија прераста у озбиљну политичку идеју и којом управљају млади и образовани појединци. Црна Гора жели развој, али и да се помиримо и поштујемо прошлост. На тај начин можемо градити заједничку будућност– поручио је Ђељошај.

Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *