Богате се на конто Србије: Бивши Срби Пуповац и Милошевић одају почаст “хрватским бранитељима” на дан “Олује”

1

Милорад Пуповац

Богате се на конто Србије: Бивши Срби Пуповац и Милошевић одају почаст “хрватским бранитељима” на дан “Олује”.

Бивши Србин и председник тзв. “Српског националног вијећа” Хрватске Милорад Пуповац данас је заједно са градоначелником Оточца Гораном Буковцем положио цвеће на споменик хрватским “Бранитељима рата”, хвале се хрватски медији.

Том приликом Пуповац је изједначио прогнане Србе у Олуји са усташким бојовницима који су протерали преко 700000 Срба са њихових вековник огњишта.

Прочитајте још:  Тачи и Шиптари спремни на све: Почела застрашивања, долазили до ликвидације сведока њихових злочина?
Како наводи портал Вијести.хр. Пуповац се похвалио заједничком комеморацијама жртвама Олује и усташким бојовницима.

-Ми развијамо културу сјећања, за нас болну, на начин да што мање продубљујемо мржњу између хрватског и српског народа, да што је могуће мање поврјеђујемо људе у њиховом сјећању у овим данима или мјесецима било да је ријеч о страдању Хрвата или Срба –  рекао је Пуповац.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Комеморацији је присуствовао још један члан Пуповчеве странке и случајни Србин, Борис Милошевић који је и посланик у Сабору Хрватске, који се такође хвалио заједничким комеморацијама.

Подсетимо, сада већ бивши Србин Милорад Пуповац који се већ годинама богати празни буџете и Србије и Хрватске понаша се као представник Хрвата у Србији а не обрнуто. Активно спроводи политику Загреба, поклања се жртвама такозваног “геноцида у Сребреници” и залаже се за права Хрвата у Србији. Његов Борис Милошевић је познат као “лојални Србин” који је успео да остане цео рат на територији под контролом Хрвата.

Васељенска

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Богате се на конто Србије: Бивши Срби Пуповац и Милошевић одају почаст “хрватским бранитељима” на дан “Олује”

  1. Милошевић јесте спско презиме, а име Борис, богме, далеко од тога, врло дискутабилно. Тај је мешанац, српско бугарске везе. Но, хрвата, правих, вероватно више и нема. Асимилирани.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *