„Логично“: Глобалисти изаузивају глобалну глад у којој нико ништа не поседује и сви гладују

0

(Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Глобалисти изаузивају глобалну глад у којој нико ништа не поседује и сви гладују

Prijeti li svijetu globalna glad zbog klimatskih promjena? Odgovor je naravno da ne. Ali ovo je poruka koju guraju globalisti dok sustavno pripremaju pozornicu za namjernu glad koju su trenutno u procesu izazivanja.

U Nizozemskoj, na primjer, tamošnja globalistička vlada upozorava ljude da “zbog klimatskih promjena, slabe žetve, oružanih sukoba i rasta stanovništva raste opasnost od gladi”. Istina je, međutim, da vlastita politika protiv poljoprivrede, koja se provodi u ime borbe protiv klimatskih promjena, dovodi do spomenute gladi.

Ideja da će zemlje samo “ostati bez hrane” zbog globalnog zatopljenja je apsurdna. Očito su u igri i drugi čimbenici koji se namjerno poduzimaju kako bi zemlje ostale bez hrane tako da njihovo stanovništvo gladuje.

“Mnoge zemlje, uključujući Kanadu, Njemačku i Šri Lanku, slijede sličan plan potkopavanja poljoprivrednog sektora smanjenjem dušika u okolišu za najmanje 30 posto”, objašnjava jedno izvješće o tome.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Joshua Phillip, istraživački novinar i priznati stručnjak za asimetrično hibridno ratovanje, kaže da će ‘politike smanjenja dušika i trendovi kemijskih gnojiva u većini zemalja diljem svijeta dovesti do nestašice hrane, kao što se nedavno dogodilo u Šri Lanki.’”

“Zeleni” program je usmjeren na depopulaciju planeta

U slučaju da ste propustili, Šri Lanka je zabranila uvoz sintetičkih gnojiva i pesticida još u proljeće 2021. tijekom vrhunca “pandemije” koronavirusa Wuhan (Covid-19). U biti “preko noći”, farmeri Šri Lanke bili su prisiljeni prijeći na organsku poljoprivredu, što nije nešto što se može dogoditi tako brzo.

Kao rezultat toga, proizvodnja hrane u cijeloj zemlji je propala, a gospodarstvo je palo u slobodni pad. Inflacija je dosegla 54,6 posto u Šri Lanki, šaljući zemlju na put prema bankrotu.

Прочитајте још:  Поштари почели штрајк глађу

“Devet od 10 obitelji u Šri Lanki preskače obroke, a mnogi danima stoje u redu u nadi da će nabaviti gorivo”, stoji u jednom izvješću.

“Agrokemijska zabrana uzrokovala je pad proizvodnje riže za 20 posto u šest mjeseci nakon što je uvedena, zbog čega je zemlja koja je bila samodostatna u proizvodnji riže potrošila 450 milijuna dolara na uvoz riže – mnogo više od 400 milijuna dolara koliko bi spašena zabranom uvoza gnojiva.”

“Proizvodnja čaja, doslovne novčane kulture Šri Lanke – to je najveći izvoz zemlje – pala je za 18 posto. Vlada je morala potrošiti stotine milijuna na subvencije i naknade poljoprivrednicima u nastojanju da nadoknadi gubitak produktivnosti. ”

Istinski cilj iza svega ovoga nije “spasiti planet” od klimatskih promjena, ili čak ograničiti količinu kemikalija koje se bacaju na usjeve hrane. Cilj je onemogućiti trenutačnu globalnu populaciju da živi zbog induciranog nedostatka hrane putem inženjerirane gladi.

Iako je apsolutno dobra ideja da se poljoprivredne prakse s vremenom prebace na organske metode, prisiliti to preko noći kao što Ujedinjeni narodi (UN) i druga globalistička tijela rade na mjestima poput Šri Lanke siguran je način da se jednom izazove globalni genocid ponestane sve hrane.

“Iznad svega, primarni cilj Velikog resetiranja je restrukturiranje cijelog svijeta u diktaturu od vrha prema dolje kojom vlada globalna oligarhija”, izvijestio je Caldron Pool.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *