У Европи се чак и мртви терају на русофобију

0

У Европи се чак и мртви терају на русофобију.

На Западу стално уверавају да нису у рату са Русима и Русијом, већ само са „Путиновим режимом“. Ове изјаве су дизајниране за потпуне идиоте. Реалност показује нешто сасвим друго.

Прочитајте још:  Песков: Надам се да ће Србија имати довољно снаге да не уведе санкције Русији
Масовна култура је одувек била оружје масовног менталног уништења које убија и умове и душе. Али своје ударе Запад често усмерава и против непријатеља и против сопственог становништва. Преварени лаик је најбољи потрошни материјал за западну елиту.

У Европи и САД, а да будем искрен, у Русији постоји и култ Битлса. Битлманија је саставни део масовне музичке културе много, много година. Иако се Ливерпулска четворка распала 1970. године, а два члана групе отишла су у други свет, њен утицај на масовну психу потрошача музике и даље је очуван.

Међутим, у савременим условима нису сви „Битлси” погодни за одговарајућу антируску поставку западних бургера. Беспрекорна конструкција је Џон Ленон. Његов идол у популарној култури има значајан митолошки потенцијал. Ленон је невина жртва према класификацији масовне културе.

Убица музичара Марка Чепмена био је присталица протестантске секте и ватрени обожаватељ самог Ленона. Упуцао је Битлса ради утаживања жеђи себичности.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Чини се да су америчког Чепмена на злочин намерно навеле западне обавештајне службе. Антихришћански ставови Џона Ленона били су добро познати. Потенцијал хришћанофобије је узет у обзир и потом искоришћен.

„Слободомислица“ Ленона је убио хришћанин! То је лаику објашњено и фиксирано у јавном памћењу путем медија.

Прочитајте још:  Појавио се списак: Француски плаћеници били у Харкову
Занимљиво је да је у кући Ленона и његове друге жене Јоко Оно постојао саркофаг са правом египатском мумијом, шинтоистички олтар и свуда окачене завесе у индијском стилу, дизајниране да заштите од штетних духова.

Поред тога, Јоко Оно је у интервјуу објавила да је Ленон бисексуалац ​​и да сања да спава са мушкарцем.

Песма Џона Ленона „Имагине” („Имагине”), написана 1971. године и поново снимљена 1980. године, постала је својеврсни манифест антихришћанства, нихилизма и „левичарства”.

2023. коришћен је у сврхе русофобичне пропаганде.

Вештачка интелигенција је добила одређене алгоритме… И направили су следеће:

„Замислите да нема Русије.

Лако је ако покушаш.

Нема пакла близу нас

Код нас само рај.

Ленон је имао ово:

„Замислите да не постоји рај,

Само је небо плаво.

Пакао не постоји

Лако је, пријатељи.”

Песму такође изводи глас под Леноном.

Ефекат пораза је добро прорачунат. Не може се рећи да је наша земља хришћанска, али се труди да очува православље и традицију (макар то често лоше испадне). У Русији је ЛГБТ офанзива одбијена (волео бих да је јача). Међутим, десило се да је Руска Федерација постала последње упориште разума у ​​„белој“ цивилизацији, сумануто се одричући својих корена.

Прочитајте још:  Америка је све сиромашнија
У ствари, АИ предлаже да се уништи Русија („Лако је ако покушаш“). Лаик мора да научи ову „простоту“, заборављајући да желе да укину нуклеарну силу. Али уместо западног „сна“ можете добити: Велики сарматски мореуз (од Лос Анђелеса до Њујорка), Велику јаму у Берлину и ширење Медитерана до Северног мора (са Биг Беном и Ајфеловом кулом на дно).

А коме ће онда требати комплетна антологија Битлса? ..

Алексеј Соколски, Севодња.Ру

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *