Одбачене пријаве лажних Лаура: Дисциплински тужилац одбацио пријаве против главног државног тужиоца Стефановића

0

Дисциплински тужилац Високог савета тужилаца одбацио је пријаве лажних Лаура Јасмине Пауновић и Бојане Савовић поднетих против државног тужиоца Ненада Стефановића. 

Како ексклузивно сазнајемо, тужитељке које су почетком године дигле јавност на ноге лажним оптужбама против државног тужиоца незадовољне премештајем на ново радно место, остале су кратких рукава.  Наиме, дисциплински тужилац донео је одлуку у корист Стефановића.

Подсећамо да су ухапшени због корупције у ЕПС-у и даље у притвору, а да је истрага проширена, док су наводи оптужби лажних Лаури били да је њихов премештај управо због истраге у случају ЕПС.

Са друге стране, Јасмина Пауновић за коју се спекулисало да је управо она та која опструише истрагу корупције ЕПС-а, недавно је  на новој позицији индиректно потврдила спекулације дајући наркодилерима блаже санкције.

Тужитељке су покушале да преваре и америчког амбасадора Кристофера Хила, покушавајући себе да представе као пример борбе против корупције, међутим чак су и ту извисиле.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ипак N1 и Nova S, као већ осведочене пропагандне медијске платформе, настављају да покушавају да подгреју већ згаслу кампању линча према Главном тужиоцу Стефановићу, те упорно преносе неистине и дају простор лажним Лаурама.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *