Из амбасада мук на Бећировићево величање Дудаковића и “часну” борбу

0
бећировић

бећировић

Из амбасада мук на Бећировићево величање Дудаковића и “часну” борбу.

Прочитајте још:  Кабинет Цвијановићеве упутио ноту Амбасади Немачке због Бећировића
Из амбасада САД, Велике Британије, Њемачке и Француске, те Делегација ЕУ у БиХ нема одговора на питање Срне у вези са састанком бошњачког члана Предсједништва БиХ Дениса Бећировића у Бихаћу са ратним командантом Петог корпуса такозване Армије БиХ Атифом Дудаковићем, којем се пред Судом БиХ суди за ратне злочине над српским цивилима и војницима на подручју Крајине.

Срна је јуче и-мејлом послала питања у ове амбасаде и Делегацију ЕУ у Сарајеву тражећи коментар на Бећировићево величање Дудаковића којем се суди за ратне злочине над Србима и паљење српских села, те да ли је овај његов потез за осуду, али одговора нема ни данас.

Прочитајте још:  „Без Срба нема здраве Европске уније“: мађарски премијер говорио о могућности чланства Србије и БиХ у ЕУ
Бошњачки члан Предсједништва БиХ Денис Бећировић састао се прије два дана у Бихаћу са ратним командантом Петог корпуса такозване Армије БиХ Атифом Дудаковићем, коме се пред Судом БиХ суди за ратне злочине над српским цивилима и војницима на подручју Крајине, те му “одао признање за допринос у часној борби за одбрану БиХ”.

Атиф Дудаковић и 15 припадника и команданата Петог корпуса такозване Армије БиХ оптужени су за злочине почињене над српским цивилима и војницима на подручју Крајине.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оптужница их терети за убиство више од 300 Срба, међу којима највише цивила, углавном старије доби, као и војника који су се предали или били заробљени.

Катера Њуз

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *