Црна Гора упозорила Атину да долазе ризични навијачи из Хрватске!

0

Црна Гора упозорила Атину да долазе ризични навијачи из Хрватске!

Документ од двије странице стигао је у понедјељак у сједиште Полиције Грчке (ЕЛАС) којим је црногорска полиција обавијестила да су “ризични навијачи” из Хрватске, односно “опасни љубитељи спорта”, прешли границу Црне Горе и да, по свему судећи преко Албаније, путују за Атину, на утакмицу АЕК-Динамо, објавила је данас поподне као своје сазнање атинска РТВ СКАИ.

У јавност излазе нове чињенице о доласку хрватских хулигана загребачког Динама у Грчку, а СКАИ открива да у обавјештењу црногорских власти пише:

“Поштоване колеге, 7. августа 2023. године у времену од 03:00 поноћи до 06:00 часова ујутру са граничне станице Божај, на изласку из Црне Горе, црногорски полицајци су провјеравали држављане Републике Хрватске – око 120 младих – за које смо претпоставили да путују у Грчку да гледају фудбалску утакмицу АЕК – Динамо Загреб”, пише у тексту који је стигао грчкој полицији.

Прочитајте још:  За годину и по дана склопљено 26 истополних бракова у Црној Гори
У том допису су затим подаци и број људи, као и марке аутомобила и њихове регистарске таблице.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

СКАИ преноси да је особа која се бави тим случајем, рекла да “једино што нисмо знали је који број ципела носе”.

Поводом синоћне туче навијача АЕК-а и Динама из Загреба, која је за посљедицу имала погибију једног Грка од убода ножем, рањавање још осам особа и масовно хапшење скоро стотину изгредника, Полиција Грчке је издала саопштење.

Наведено је да се у понедјељак, 7. августа, увече 100-120 навијача Динама, заједно са својим грчким навијачима-сарадницима, окупило у Атини, недалеко од мјеста гдје су били навијачи АЕК-а, те су “услиједили инциденти између навијача два тима, који су бацали ракете, импровизоване запаљиве направе и друге предмете, камење, а користили су и импровизоване палице”.

Инциденти су се догодили сат и по пошто је тим из Загреба завршио тренинг и напустио терен, у пратњи полиције.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *