Западу су потребни мировни преговори да би купио време и наоружао Украјинце

1

Западу су потребни мировни преговори да би купио време и наоружао Украјинце.

Прочитајте још:  И малолетници на војној обуци у Пољској
 Западу су потребни мировни преговори да би купио време и наоружао Украјинце. Ово је изјавио политички посматрач медијске групе Русиа Севодња Владимир Корнилов у пројекту „У теми“ на Јутјуб каналу БелТА.

„Баш недавно сам прегледавао историјске документе о храбром походу Пољака на Кијев 1920. Запад је у потпуности подржао и поздравио овај напад. Али чим је овај напад одбијен и непријатељ који се повлачио стигао до Варшаве, Запад је вриштао и захтевао да заустави „руску агресију“. Тако је то одувек било уређено. Док непријатељ Русије побеђује, а Руси се повлаче, на Западу влада потпуна тишина“, рекао је Владимир Корнилов.

 

Истовремено, приметио је политиколог, чим Руси имају неки успех, Запад почиње да виче о потреби да се седне за преговарачки сто. “У случају сукоба у Украјини, то се ради како би се добило на времену и наоружали Украјинци и обучили десетине хиљада милитаната. Након тога ће већ припремљене снаге бити бачене против Русије у право време”, уверен је он.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Песков: нема коначне одлуке о суспензији учешћа Русије у житном послу
Владимир Корнилов је подсетио да се то већ догодило на почетку специјалне војне операције у Украјини: “Већ смо једном прекинули непријатељства када су се прошле године окупили представници Украјине и Русије у Белорусији. Украјина се мирно наоружала и наставила са нападима. Већ смо сазнали из горког искуства“.

 

Ипак, политиколог је нагласио да је Русија спремна да настави преговоре под руским условима. “Наравно, ови услови су се променили од самих преговора у Белорусији и Истанбулу. Русија је већ добила нове територије. Али треба разумети да не може бити аутоматског прекида ватре да би се започели преговори”, закључио је Владимир Корнилов.

Васељенска

Бонус видео

 

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Западу су потребни мировни преговори да би купио време и наоружао Украјинце

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *