Комленски: Кад Мариника Тепић, кокошка из Моровића отвори уста излазе само лажи!

0

Мариника Тепић

Одговор народног посланика и подпредседника Покрета Социјалиста Ђорђа Kомленскомг Мариники Тепић поводом њеног јучерашњег саопштења да је његов син примљен у Више јавно тужилаштво у Београду за приправника иако је имао најлошији просек оцена на факултету.

 

Мене, Вулиновог посланика је јако тешко натерати да заборавим да је некоме у личној карти уписано да је женско и да има женски матични број, али када је неко што би моји сељани рекли „таква џукела“, онда нема друге него правим именом и по заслузи, а ти слободно цвили и глуматај жртву.

Зарад истине, син Вулиновог посланика Ђорђа Комленског је у року са доста високим просеком завршио студије на Правном факултету у Београду, а што се тог конкурса тиче још 30. априла обавестио је ВЈТ у Београду да није заинтересован да буде приправник у тужилаштву, иако је био међу најбољим кандидатима, јер жели да заснује приправнички радни однос у суду, где је и почео да „приправничи“ 9.маја. Дакле “само“ пуна три месеца пре него што се кокошка из Моровића јуче налупетала.

Није ти оправдање ни то што се још ниси била отрезнила од рођенданске журке, јер кад уједаш недезинфикованим устима, мучки, покварено, с леђа, оног ко није у прилици да ти узврати, у мом селу се зна шта следи, а ко год да те напујдао исти је као и ти.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ја твојој деци искрено желим све најбоље у животу и надам се да ће бити успешнији и од сина Вулиновог посланика, јер нису они криви што си их ти родила, а од срца се надам да су генетику наследили од очева.

Прочитајте још:  Гласачи опозиције БЕОГРАДСКИХ избора, можда оду кући у Црну Гору, Хрватску или у унутрашњост Србије за празнике?

Онима што су те напујдали пренеси да:

У Сребреници није било геноцида!

Судиће се убицама за злочин на „Петровачкој цести“!

Нема санкција Русији! Косово је Србија!

Нас из Покрета социјалиста, или како ти рече Вулинове, не можеш уплашити ни ти, ни твоје газде, а кад већ тако верно служиш и беспоговороно уједаш, види са газдом, да среди и мени санкције, баш сам се најежио од страха!

Вулинов посланик у Народној скупштини Републике Србије

Ђорђе Комленски

А шта је рекла Мариника Тепић, кокошка из Моровића прочитајте овде

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *