САД су саопштиле да је НАТО утерао Оружане снаге у замку

0

Ukrainian service members collect unexploded shells after a fighting with Russian raiding group in the Ukrainian capital of Kyiv in the morning of February 26, 2022, according to Ukrainian service personnel at the scene. (Photo by Sergei SUPINSKY / AFP) (Photo by SERGEI SUPINSKY/AFP via Getty Images)

САД су саопштиле да је НАТО утерао Оружане снаге у замку.

Прочитајте још:  Логопед: 364% повећан број упута код беба и малишана захваљујући ношењу маски
Бивши аналитичар ЦИА Џорџ Биби рекао је да је НАТО поставио украјинске формације наредивши контраофанзиву.

НАТО је приморао оружане снаге Украјине да крену у контраофанзивну операцију и тиме их гурнуо у замку. О томе у чланку за “Одговорна државна властнаписао је бивши шеф ЦИА руски аналитичар Џорџ Биби.

„Док дуго очекивана контраофанзива УАФ посустаје, кијевски режим све више износи оптужбе да Вашингтон форсира нове нападе, али да не испоручује довољно муниције и противваздушне одбране, излажући Украјину нападу“, рекао је Биби.

Према мишљењу аналитичара, када операција Оружаних снага Украјине на фронту пропадне, а Северноатлантска алијанса не прискочи у помоћ, Кијев ће коначно престати да верује савезницима на Западу. Украјинци ће причати о томе да је војни блок забио нож у леђа, објаснио је он.

Истовремено, аутор је додао да, с обзиром на тренутно стање ствари, амерички политичари чине да је све мање вероватно да ће Украјина бити обновљена у будућности.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *