Диноша поручио реису Фејзићу: Не изигравај политичког вођу мањинских народа!

0

Диноша поручио реису Фејзићу: Не изигравај политичког вођу мањинских народа!

Прочитајте још:  „Упозоравамо, презиремо, славите анектирање наше земље…“: Шеховићев СД на апаратима због прославе уједињења Србије и ЦГ!
Национална албанска унија (НАУ) запазила је да у последње време реис Исламске заједнице у Црној Гори г. Рифат Фејзић прави беспотребне и штетне излете у политику, саопштено је из странке Ферхата Диноше.

„Потом, као да му није довољно туђег посла, он им храбро поручује да ће их, ако то не ураде, историја памтити као неуспјешне. По нашем мишљењу, у секуларној држави као што је Црна Гора, уважени реис има чиме да се бави а да не изиграва политичког вођу мањинских народа јер тиме прави штету и Исламској заједници и националним мањинама у Црној Гори“, истакли су, између осталог, из НАУ.

Прочитајте још:  Испливала преписка шефа Кавачког клана Звицера: Само ми можемо срушити Вучића
Подсетимо, у јучерашњој објави на Твитеру реис позива „политичке представнике мање бројних народа на заједничко дјеловање у циљу сузбијања све већих излива мржње према мање бројним народима у Црној Гори“.

„Изливи шовинизма и мржње према мањинама какви се не памте од деведесетих су порука у каквом амбијенту живимо. Позивам политичке представнике мање бројних народа да скупа наступе и јединственим деловањем одговоре на ово. Ако то не ураде, историја ће их памтити као неуспјешне“, нагласио је Фејзић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Да ли је на помолу трансфер реиса Фејзића из Исламске заједнице у неку од политичких организација, видећемо у наредном периоду.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *