СТО ОЛОША У ЈЕДНОГА МИЛОША: Ево који су нови планови Вучевића и одлазећих напредњака

0
Милош Вучевић, украјину

Милош Вучевић (Фото: Printscreen)

СТО ОЛОША У ЈЕДНОГА МИЛОША: Ево који су нови планови Вучевића и одлазећих напредњака

Наиме, на политичкој сцени Србије никада није досадно. Чак и када су наши политичари на најегзотичнијим дестинацијама по свету, док нама поручују да летујемо у Србији- ипак се нешто дешава.

Грађани Србије су навикли да се овде предизборна кампања дешава свакодневно, и пре избора и одмах након њих. Овај пут је- од стране власти одабран нови и неистрошени кандидат, бар када је у питању држава или можда Београд. јер у свом граду је био небитан и анониман типус док није дошао на власт- тако бар причају озбиљне и старе градске фаце.

Да, добро сте претпоставили. Реч је о министру војном, а некадашњем градоначелнику Новог Сада и тзв. председнику СНС-а Милош Вучевићу.

Одавно је познато да одлазећа власт се тренутно налази у озбиљном проблему зато што је њихов шеф Александар Вучић углавном постављао такорећи не баш интелигенцијом најобдареније људе на високе функције, и само је драги Бог сачувао Србију с обзиром на то да немамо нуклеарну електрану.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Мучио се Александар са послушницима, и онда је коначно схватио да има једног који је послушан али да и у глави има нешто више од жице која држи уши да не падну са ње. Али то што има нешто у глави не значи да је префригран, перфидан, амбициозан, подмукао и намазан свим бојама- али послушник, то је најважније за Вучића. За народ су важније ове друге стране јер чим неко крене да вам труби како вас воли ви погледајте да вам случајно није завукао руку у џеп.

Прочитајте још:  Срби са Космета кренули на гласање у четири града у централној Србији

Милош је завукао Новосађанима руку у џеп, а сада је изгледа решио да завуче Београду, или чак целој Србији под навигацијом свог шефа.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic)

Ђаво никада не спава, али ни напредњаци. С обзиром да је Вучевић окачио снимак на Инстаграм профилу у којем спомиње Београд, и хвали његов развитак, на столу су две опције; или ће бити кандидат за градоначелника Београда- с обзиром да је Вучић свестан да народ Шапића не воли, једва су истолерисали Ану, али већ двоје људи који су припадници не баш популарних групација у Србији је превише. А ако није то, онда га Вучић спрема за председника државе када он постане премијер по последњи пут- јер ће онда доћи до смене власти.

Али док не дође, уместо Брнабић долази један опште прихватљиви лик, који је ћелав, има наочаре, има лажни наратив национализма и патриотизма зарад личног интереса- све оно што један просечан гласач хоће да види.

Постоји само један проблем. Зато што та кампања креће из покрадених новчаника Новосађанина које је Вучевић бесомучно лагао и подмукло поткрадао годинама- позивајући се на храброст, неустрашивост и патриотизам, а толико је храбар и неустрашив да је увек имао обезбеђење са собом, за разлику од тренутног градоначелника који нема обезбеђење али који се такође ништа и не пита- Ђурић је само Вучевићева марионета.

Тако је једно зло отишло из Новог Сада, али је испланирало да му сада игралиште не буде само један град, него читава држава. Наравно, игралиште ће да се прави од наших пара, као и обично.

Прочитајте још:  Комерсант: Вучић ће „гасни поклон“ од Путина представити као сопствени успех

Читај гари

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *