ГАЗДА (АМЕРИКА) ОСТАЈЕ ПРИ СВОМЕ: Подржавамо владу која је против Русије, за Украјину и албанско Косово!

0

Америчка амбасада у Подгорици (https://me.usembassy.gov/)

ГАЗДА (АМЕРИКА) ОСТАЈЕ ПРИ СВОМЕ: Подржавамо владу која је против Русије, за Украјину и албанско Косово!

-Наш став о формирању владе остаје непромијењен. Подржавамо брзо формирање владе која је привржена еуроатлантским вриједностима и репрезентује мултикултурну Црну Гору, казали су ЦдМ-у из Амбасаде САД-а у Подгорици.

Подржавамо Владу чији би чланови осудили руску агресију, залагали се за територијални интегритет Украјине и подржавали санкције ЕУ Русији, јачали активно учешће Црне Горе у НАТО-у, штитили права мањина и подржавали суверенитет сусједних земаља, укључујући Косова, истакли су за ЦдМ из Амбасаде САД-а, коментаришучи јуче објављену информацију да је за САД прихватљиво да Коалиција за будућност Црне Горе буде конституент Владе уколико би Покрет Европа сад реформисао безбједносни сектор.

Прочитајте још:  ЈАКОВ ИЗ СРЦА БЈЕЛОПАВЛИЋА: Кумровец ме одњихао, њему хвала!
Одговарајући на питања да ли има информацију да је од мандатара за састав будуће владе Милојка Спајића тражено из дипломатских кругова да очисти сектор безбједности од руског и српског утицаја како су данас објавили неки медији и да ли Амбасада САД мисли да црногорски безбједоносни сектор јесте под таквим утицајем из америчке Амбасаде су одговорили да очекују да све НАТО савезнице одржавају ниво безбједносног сектора у складу са стандардима Алијансе и без малигног утицаја.

Српска24.ме

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *