Медведев: Запад ће молити за преговоре о Украјини

1
медведев, путина

Дмитриј Медведев (Фото: EPA-EFE/YULIA ZYRYANOVA)

Медведев: Запад ће молити за преговоре о Украјини.

Проћи ће неко време, западне власти ће се уморити и молиће за преговоре о Украјини, рекао је Дмитриј Медведев, заменик председника Савета безбедности Русије.

„Биће потребно неко време. Западне власти ће се променити, њихове елите ће се уморити и молиће за преговоре и замрзавање сукоба“, написао је он на свом Телеграм каналу.

Медведев је нагласио да би свака контраофанзива нестала.

Прочитајте још:  Мастеркард је прошле године изгубио 30 милиона долара због обуставе активности у Русији
Издање Политико пренела је да се предлог председника Здруженог генералштаба Марка Милија о могућности мировних преговора између Украјине и Русије сада види као пропуштена  прилика .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Руски министар спољних послова Сергеј Лавров рекао је да западне земље покушавају да натерају савезнике Русије да прекину све контакте са њом.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Медведев: Запад ће молити за преговоре о Украјини

  1. Па мир у Украјини у коме има преживелих нациста и није мир коме Русија тежи јер управо вредно ради на денацификацији и демилитаризацији Украјине. Медведев је у суштини рекао да предаја режима у Украјини ако има преживелих нациста није опција. Практично је рекао “Вашу предају не прихватамо. Циљеви СВО морају да буду спроведени на територији целе Украјине до краја.” а то значи денацификацију и демилитаризацију целе Украјине без остатака.
    Тешка је то ситуација за Запад коме се жури због масе локалних, регионалних и избора на државном нивоу са великим шансама да победе или да постану фактор без кога не може да се формира власт они који нису сагласни са наративом садашњег глобалистичког либeралног ЛГБТ+ Запада.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *