Да ли је Баста пион којим започиње велики удар на Србију

1
Баста

Баста

Да ли је Баста пион којим започиње велики удар на Србију.

Бивши министар привреде Раде Баста који је изабран на ту функцију са листе СПС-ЈС, предвођене Ивицом Дачићем, поручио је председнику Србије Александру Вучићу да хитно уведе санкције Русији јер, како је навео, народ више не жели погубну политику.

Председник покрета „Европски пут – Баста“ Раде Баста и некадашњи члан коалиције СПС-ЈС сада је позвао руководство Србије да озбиљније размотре увођење санкција Руској Федерацији због агресије на Украјину.

Прочитајте још:  Ноћна мора за екосистем: Реке у Србији, Црној Гори и БиХ — плутајуће депоније
Како наводи Баста, Србија више нема времена за чекање, не смемо да пропустимо још једну прилику да се сврстамо у ред цивилизованих западних земаља.

„Не треба брзо и непромишљено доносити одлуке. Али не треба ни касно. Србија 30 година касно доноси одлуке које су у интересу Србије. „Касно Марко на Косово дође” је наша горка судбина. Зато хитно уведите санкције Русији и коначно усмерите Србију ка правим вредностима. Погубна политика вођена је 30 година и народ више то не жели. Нашој деци треба дати слику нормалног западног и уређеног друштва јер деца од пре 30 година, нажалост, не знају шта је нормално друштво. Европски пут Србије нема алтернативу”, поручио је Баста Вучићу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић претходних дана је најавио почетак великих притисака на Србију. Имајући у виду да је управо Раде Баста, по формирању свог покрета, отишао у Вашингтон како би разговарао са америчким званичницима, поставља се питање да ли је ово почетак најављене кампање против Србије и један од задатака овог политичара.

Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Да ли је Баста пион којим започиње велики удар на Србију

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *