Син оснивача НВО Крокодил: Мој ћале воли моју музику!

0

Бура око Владимира Арсенијевића оснивача НВО Крокодил поводом контраверзне изјаве о утицају мурала на К.К. дечака убицу са Врачара, још се не стишава.

Када је у јавност испливала информација да је поменути невладинић отац репера под именом Суреaл, Арсенијевић се није оглашавао. Све у нади да ће се ситуацији смирити а он и његова НВО наставити да нападају родољубе и оптужују патриотске графите за пораст насиља, док истовремено учествују редовно на поменутим протестима “против насиља”

Али једном изнето лицемерје отворених непријатеља неће се заборавити тако лако.

Млади Арсенијевић својевремено је дао интервју за портал VICE где је између осталог помињао и свог оца и навео да његов отац воли његову музику:

” Мој ћале воли моју музику. Он са албума дрогс зна сваку песму…”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иначе поменути албум описује употребу познатих и непознатих дрога.

А Филип Арсенијевић даље у интервјуу признаје да је пре објаве албума извесно време провео у Калифорнији где је радио на плантажи марихуане. Занимљиво је да рођени сестрићи Драгана Шолака у Калифорнији поседују плантаже марихуане, где је према сопственом признању боравило више младих из Србије.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *