ПУТИН ГА НАГРАДИО МЕДАЉОМ: Ево ко је био Милош Kовачевић који је страдао у несрећи код Пожаревца!

0

ПУТИН ГА НАГРАДИО МЕДАЉОМ: Ево ко је био Милош Kовачевић који је страдао у несрећи код Пожаревца!

Милош Kовачевић (31), помоћник министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, из Сектора за борачко-инвалидску заштиту, погинуо је у саобраћајној незгоди која се догодила синоћ око 1.30 часова у месту Љубичево код Пожаревца.

Прочитајте још:  Још један амерички плаћеник погинуо у Украјини
Био државни службеник у Министарству за рад, борачка и социјална питања.

Пре него што је ушао у Владу, Kовачевић је био одборник СНС у Ваљеву, а водио је и Београдски центар за српско-руску сарадњи. Пре тога је радио у Министарству спољних послова, док је претходно био запослен и као сарадник за безбедност у Телекому Србије.

Kовачевић је, како су пренели медији, од руског председника Владимира Путина добио посебну медаљу и диплому за организовање учешћа више од 200 младих из Србије на Светском фестивалу младих и студената у Сочију.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Бела кућа: Заменик саветника за националну безбедност позвао Београд да повуче војску и спусти ниво борбене готовости
Био је део делегације Ваљева која је радила на побратимљењу тог града са Сочијем, после чега је у локалним медијима објављено да је „Ваљево изашло на Црно Море“.

Био је активан на друштвеним мрежама, где је често објављивао фотографије са посла, али и из приватног живота, на основу којих се може закључити да је волео Партизан.

Прочитајте још:  Погинуо бурјатски ветеран битака за Донбас
Ожењен је и отац.

Подсетимо, несрећа се догодила ноћас око 1.30 сати у месту Љубичево код Пожаревца, у којој су учествовали аутомобил марке „пежо 508“ и теретно моторно возило „ман“.

Поред Kовачевића, који се налазио у својству путника у аутомобилу, погинуо је и возач аутомбила Д. Б.

Националист

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *