Терор Приштине се наставља: Душану Обреновићу продужен притвор без обзира што не постоје докази!

3

Терор Приштине се наставља: Душану Обреновићу продужен притвор без обзира што не постоје докази!

Основни суд у Приштини продужио је Душану Обреновићу меру притвора за још два месеца, потврдили су из канцеларије претпретресног судије Мусе Конџељија, преноси „Индекс онлајн“.

Прочитајте још:  Правда за косовске Србе!
Обреновић је ухапшен пре избијања нереда у Звечану 29. маја. Након његовог хапшења припадници Кфора су га, заједно са Радошем Петровићем, предали полицији тзв. Косова.

Током задржавања у станици, косовска полиција брутално претукла Душана Обреновића, а након одређивања притвора, пребачен је у затвор са строгим надзором у Подујеву где се и сада налази.

Прочитајте још:  Милош Дамјановић: Албанско непријатељство је познато, нама на КиМ већу штету прави продужена рука Београда
Њему је мера продужења притвора изречена и у јуну, када је његов адвокат Предраг Миљковић рекао да ће уложити жалбу Апелационом суду.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Официр за везу Београда и Приштине Дејан Павићевић изјавио је раније да су Обреновић и Петровић приведени без обзира на то што постоје докази да нису ни на који начин учествовали у нередима 29. маја у Звечану, јер их је Кфор одвео 20 минута пре него што је све почело.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Терор Приштине се наставља: Душану Обреновићу продужен притвор без обзира што не постоје докази!

  1. Повратни пинг: U Srbiji najavljen sneg

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *