Шаље ли то Јаков Милојка на поправни?

0
Косова

Foto: Tanjug/AP/Risto Božović

Шаље ли то Јаков Милојка на поправни?

Прочитајте још:  Мандић: Очекујемо улазак у нову владу
Сјећате се оне пјесме „Куд плови овај брод“? Да управо тако можемо се питати за црногорску политику и за причу око 44. Владе. Кандидат за премијера Милојко Спајић изгледа да се поново преиграо судећи по казивању његовог клупског друга а сада предсједника Црна Гора. Да ли изјавом да се побједничка енергија од подгоричких и предсједничких избора истопила и да је кренула другим путем, а што најбоље виде грађани. Питам се да ли Јаков овом поруком шаље на поправни свог мандатара?

Зна добро и осјећа Јаков како дише народ који га је изабрао за предсједника. Изгледа да Милојко Спајић није ни разумио поруку Јакова, да се нико са стране из региона и свијета не сме мијешати у вољу црногорских гласача. А да се неко добрано мијеша признао је јавно на Бледу и технички премијер Абазовић.

Прочитајте још:  Миљан Глишић: Не треба забранити оружје, већ треба деци до 18 година забранити паметни телефон
А то су и птице на грани добро знале. Видио је и оцијенио Јаков да Спајићева идеја о 44. Влади не наилази ни на подршку у ПЕС-у, па ни код оних што су му подршку дали пред самим Милатовићем. Како ће бити схваћена изречена порука у Колашину унутар самог ПЕС-а и оних што су хтјели да преваспитају три храбре даме које су се јасно и гласно побуниле, сазнаћемо врло брзо, као и то да ли ће мандатар поступити као његов ментор из 42. Владе који је слушао амбасаде а не народ који га је изабрао.

Интересантно ће бити и тумачење самих амбасада на поруку Милатовића па и донекле њиховог дојучерашњег Ескобаровог пулена Абазовића. Све ово не би ни једног тренутка требало посебно да охрабри ни лидере ЗБЦГ, већ напротив да их опамети и да се не поигравају смишљено народом и својим гласачима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Ђиласови украли напредњачки изборни слоган: СТВАРАМО БУДУЋНОСТ ЗА НАШУ ДЕЦУ!
Како наш народ каже, ћурак се брзо окрене наопако. Упамет се људи! И по оној Његошевој „У побједи се не понеси, у поразу се не понизи“.

Идемо ли на поправни?

П. Ђаковић/ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *