ЕКСПЛОЗИЈА У СМЕДЕРЕВУ: Бацио бомбу и разнео себе

0
Експлозија (Илустрација: Pixabay)

Експлозија (Илустрација: Pixabay)

Експлозија која се синоћ догодила у центру Смедерева догодила се након што је активирана бомба на трећем спрату зграде у Улици слободе.

Према незваничним информацијама, експлозив је активирао власник стана на трећем спрату након краћег разговора са станарима који су тај стан изнајмљивали.

Наводно, разлог за свађу је неплаћена кирија.

Власник стана је покушао да уђе у стан, али му станари нису дозволили. Након тога је покушао да постави бомбу у стан. Он је себе разнео, док су две особе повређене.

Подсећамо, у експлозији која се догодила синоћ око 20.30 часова у згради у Улици слободе у центру Смедерева, једна особа је погинула, а две су повређене. Према речима станара, свих 25 станова у згради претрпело је већу материјалну штету. Око зграде иу околним улицама су комади намештаја, столарије, стакла.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иначе, доктор Жељко Смиљанић, помоћник директора смедеревске Опште болнице, каже за Курир да су повређени брат и сестра ван животне опасности, а да је младић тешко повређен и пребачен у Београд.

– Мушкарац стар 25 година има вишеструке повреде по телу од гелера, гелера има по целом телу, са главе, грудног коша, стомака и екстремитета. Након иницијалне дијагнозе, урадили смо операцију и уклонили неколико гелера са његовог предњег трбушног зида. На срећу, нема повреда унутрашњих органа, није имао унутрашње крварење и није животно угрожен. Али има повреду на оба ока и највероватније ће трајно изгубити вид, код другог је дијагноза у току и видећемо шта ће колеге у Београду да ураде, да ли ће успети да му сачувају вид – каже др. Смиљанић.

Прочитајте још:  Ако Србија не изручи Радоичића шиптарским терористима, међународна заједница ће строже деловати

Курир

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *