Бабовим нацифашистичким стопама: Бакир позива исламске државе да стану у заштиту муслимана у БиХ како Срби поново не би силовали и палили џамије!

1

Бакир Изетбеговић

Бабовим нацифашистичким стопама: Бакир позива исламске државе да стану у заштиту муслимана у БиХ како Срби поново не би силовали и палили џамије!

Прочитајте још:  А на РТРС-у… Бакир
Прљава игра сарајевске политичке чаршије не престаје. Крајњи циљ је, подразумијева се, ликвидација једне од посљедњих оаза слободе за српски народ – Републике Српске. До тог циља бошњачки политичари покушавају да дођу на различите начине: од саботирања институција Републике Српске, преко медијске хајке и покушаја да се српско политичко питање криминализује, па све до отворене пријетње попут оне коју је скоро лансирао у јавност актуелни предсједник Странке демократске акције Бакир Изетбеговић, оживљавајући тако слово „Исламске декларације“ његовог оца Алије.

Он је позвао исламске државе да заштите муслимане у Босни и Херцеговини од, како је рекао, прогона и понижења.

„Исламске земље требају да стану снажније уз нас. Да покажу више бриге. У рату су нас помагали, али недовољно, јер нама је био наметнут тзв. ембарго на оружје. Српска страна, Београд је имао хиљаде тенкова, авиона, ми нисмо имали скоро ништа. А Запад нам је наметнуо ембарго на оружје“, нагласио је он у интервјуу за Ал Арабију.

Наравно, на ред бесрамне патетике, „Алијина прва радост“ је додала још један слој, истичући да су муслимани у рату у БиХ били голоруки.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Зато су овдје масовна силовања се десила, етничка чишћења, пола БиХ је очишћено од стране српске стране, све џамије су порушене, учињен је геноцид у БиХ, зато што су нам наметнули ембарго на оружје. Исламске земље су тада требале снажније да се томе одупру. Једноставно да нам помогну да се бранимо“, додао је.

Изетбеговић је казао како је данас понашање „српске стране у БиХ агресивно“, те да се томе „придружује хрватска страна“.

„Мислим да то мало муслимана аутохтоних, бијелих муслимана овдје у Европи заслужује више пажње од стране исламског уммета, од стране јаких муслиманских земаља. Дакле да нас једноставно заштите од прогона, понижења, двоструких стандарда“, закључио је он.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Бабовим нацифашистичким стопама: Бакир позива исламске државе да стану у заштиту муслимана у БиХ како Срби поново не би силовали и палили џамије!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *