Милови „гоничи“ поново у акцији: Живковић „напомиње“ Нововића да је Даница Црногорчевић оскрнавила химну Црне Горе!

1
данијел живковић

данијел живковић

Милови „гоничи“ поново у акцији: Живковић „напомиње“ Нововића да је Даница Црногорчевић оскрнавила химну Црне Горе!

Прочитајте још:  Кривокапић одбио да преда дужност и оставио поруку Абазовићу: Проћи ће…
Неадекватна замјена Мила Ђукановића, како су га прозвали активисти ове странке у нестајању, в.д. предсједник ДПС-а Данијел Живковић, обратио се писмом Специјалном државном тужиоцу Владимиру Нововићу, са амбицијом да „погура“ ДПС-ове кривичне пријаве из периода након 30. августа када су, вољом народа, коначно детронизовани.

На мети ове организоване криминалне банде нашао се, малтене, цијели естаблишмент – од Оливере Ињац, преко Весне Братић, па све до актуелног предсједника Црне Горе Јакова Милатовића.

„Тражимо да нас обавијестите какав је статус пријава које смо поднијели, јер је циљ те наше правне иницијативе био да се потенцијална кривична дјела која смо у пријавама наводили, у будућности не понављају, да наш правни систем препозна починиоце а судски органи донесу адекватне пресуде. Само тако ћемо градити правну државу на здравим основама, у складу са Уставом и законом, што нам је, вјерујемо, заједнички циљ“, истакао је Живковић у писму Нововићу.

У тој неконтролисаној сјекирацији за правни систем и жељи да се гради правна држава, за шта, јелте, нису имали времена до сада, на мети Ђукановићевих гонича нашла се и пјевачица етно и духовне музике Даница Црногорчевић и то због, како је поручио Живковић, скрнављења државних симбола, конкретно химне Црне Горе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Синод СПЦ сменио ректора Цетињске богословије Гојка Перовића
Подсјетимо, одмах након Бадње вечери, када је испред Саборног храма Христовог Васкрсења, Даница Црногорчевић извела аутеничну верзију српске пјесме коју је оскрнавио нацифашистички колаборант Секула Дрљевић, и отпјевала стих „једина си за слободу ти остала српском роду“, отпочела је медијска хајка у режији Ђукановићеве медијске мафије.

Јасно је да ових дана, као што видимо, ДПС покушава да реактуелизује исту тему, не би ли спасио што се спасити не може – крхки партијски рејтинг. 

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Милови „гоничи“ поново у акцији: Живковић „напомиње“ Нововића да је Даница Црногорчевић оскрнавила химну Црне Горе!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *