Поново хаос са летовима: Ер Србија одложила чартер летове између Београда и Скијатоса

0

(фото:В.Т./Васељенска)

Поново хаос са летовима: Ер Србија одложила чартер летове између Београда и Скијатоса.

Прочитајте још:  Државна дума је предложила да се забрани објава на енглеском на летовима
Услед изразито неповољних временских услова и затварања аеродрома на грчком острву Скијатос, данашњи чартер лет Ер Србије ЈУ9140 из Београда за Скијатос, као и повратни лет ЈУ9141 из Скијатоса за Београд, одложени су за среду, саопштила је Ер Србија.
Ер Србија је навела да је у контакту са туристичким агенцијама које су организатори путовања и моли путнике да за више информација контактирају своју туристичку агенцију.
Прочитајте још:  ЧУВАЈУ ПОРЕДАК, А СРБИ СУ МЕТА НА СВАКА 63 САТА: Србија незадовољна одговором Кфора и тражи додатне гаранције за наш народ
Безбедност путника и чланова посаде су најважнији приоритет за Ер Србију, нагласио је национални авио-превозник, преноси Спутњик
Подсетимо, хаос у авио саобраћају последњих месеци не престаје. Кашњења, отказивање летова, проблеми са пртљазима, не само на аеродрому “Никола Тесла” у Београду него и у целом региону не престају. Редовно су проблеми или са невременом, или са кашњењима или са пропустима у раду пилота.
Васељенска
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=Zxw5Xi-UiSE&t=1s

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *