Укронацистички медији промовишу Вјосу Османи: Вучић спроводи Путинов план на Балкану

0
вјоса

вјоса

Укронацистички медији промовишу Вјосу Османи: Вучић спроводи Путинов план на Балкану.

Председница институција квазидржаве Вјоса Османи изјавила је данас у Тирани да се она боји како председник Србије Александар Вучић спроводи на Балкану Путинов план против Украјине.

Ово преноси портал РБК Украјина позивајући се на “Radio Evropa e Lirë“.

“Србија стално подстиче тензије на Северу”- рекла је Османијева коју украјински медији називају “председницом Косова” у Тирани у разговору са албанским премијером Едијем Рамом.

Прочитајте још:  Војска ДНР заузела положаје око Авдејевке
Она је додала да се у Србији води “хибридни рат Русије против Украјине са циљем подршке “окупацији Крима и Донбаса”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Нема недеље а да неко из Србије не пуца на косовске полицајце на Косову, тачно спроводећи план који је (руски диктатор Владимир) Путин спровео 2014. године против Украјине, Вучић и Србија настоје да дестабилизују цео западни Балкан, а дестабилизацијом нашег региону, да нападне вредности и систем вредности на којима стоје ЕУ и НАТО“, рекао је председник Косова.

Прочитајте још:  Београд набавља возила од компанија блиских СНС-у
Наравно, сведоци смо последњих годину дана да шиптарска полиција и остали терористи пуцају на Србе, а не да је било ко пуцао на окупаторску полицију, што је овој квазипредседници промакло, али нико из поменуте изјаве не може да види, све и кад би то било истина какве то може имати везе са Русијом и Украјином. Остаје само закључак да држава 404 више и не крије да подржава терористичку творевину.

Подсетимо још и да је у ноћи такозваног Мајдана 2014. године кћерка Јулије Тимошенко Евгенија изјавила да су њену мајку “мучили у украјинским затворима као Срби Албанце на Косову”.

Шта рећи, држава у нестајању подржава терористичку творевину.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *